شناسهٔ خبر: 76188446 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

وزیر نیرو در صحن علنی مجلس:

سازمان توسعه فناوری‌های نوین در بهبود مدیریت آب و هوا نقش اساسی ایفا می کند سازمان توسعه فناوری‌های نوین در بهبود مدیریت آب و هوا نقش اساسی ایفا می کند

وزیر نیرو تأکید کرد: سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی با حمایت جدی مجلس و برای پاسخ به نیازی واقعی در کشور ایجاد شد؛ نیازی که از خشکسالی‌های طولانی‌مدت، تغییرات اقلیمی و ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در مدیریت جو نشأت می‌گیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس علی آبادی، وزیر نیرو در جریان جلسه علنی امروز (سه شنبه ۱۸ آذر) مجلس، در پاسخ به سوال حامد یزدیان و ۴۷ نفر از نمایندگان دیگر در خصوص عملکرد سازمان توسعه و بهره برداری فناوری های نوین آب های جوی از بدو تاسیس و در سال آبی ۱۴۰۲ تا سال ۱۴۰۳ گفت: از فرصت ارائه گزارش درخصوص اهم اقدامات این وزارتخانه در حوزه بهبود وضعیت هوا، پایش جو و بهره‌برداری از آب‌های جوی تشکر می کنم.  مجلس شورای اسلامی در عبور کشور از دوره‌های سخت نقش مهمی داشته و دارد.

وی با اشاره به سال‌هایی که کشور با خشکسالی‌های ممتد و ناترازی انرژی مواجه بوده است، اظهار کرد: همراهی دلسوزانه و نگاه ملی مجلس شورای اسلامی، امکان مدیریت شرایط دشوار و جلوگیری از آسیب‌های گسترده‌تر را فراهم کرد.

وزیر نیرو در ادامه سخنان خود موضوع تاب‌آوری کشور و مدیریت منابع جوی را یکی از حوزه‌های بسیار مهم برشمرد و تصریح کرد: سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی با حمایت جدی مجلس و برای پاسخ به نیازی واقعی در کشور ایجاد شد؛ نیازی که از خشکسالی‌های طولانی‌مدت، تغییرات اقلیمی و ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در مدیریت جو نشأت می‌گیرد.

وی در ادامه تاکید کرد: این سازمان نتیجه یک اراده ملی میان مجلس، دولت و نهادهای تخصصی کشور است و می‌تواند در بهبود مدیریت آب و هوا و افزایش تاب‌آوری کشور نقش اساسی ایفا کند.