شناسهٔ خبر: 76174279 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز | لینک خبر

نیویورک تایمز : آمریکا با ایران درباره پرواز مستقیم توافق کرد

سی‌ان‌ان: دولت ترامپ ایرانی‌های بیشتری را به کشورشان برمی‌گرداند به نقل از شبکه خبری سی‌ان‌ان، این اقدام از سوی واشنگتن در حالی صورت می‌گیرد که شورای ملی ایرانیان آمریکا، یک سازمان غیرانتفاعی از دولت این کشور خواسته تا پرواز را متوقف کند.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

نیویورک تایمز نوشت: دولت ترامپ با تهران به توافقی دست یافته تا ۲ هزار شهروند ایرانیِ در معرض اخراج را با هواپیما‌های چارتر به تهران بفرستد

  • پرواز دومین هواپیما حامل ایرانیان از آمریکا به کشور

به گفته دو مقام ایرانی آگاه، دولت ترامپ روز یکشنبه یک هواپیمای چارتر حامل شهروندان ایرانی را به کشور بازگرداند؛ این دومین باری است که ایالات متحده چنین کاری انجام می‌دهد.

این هواپیما حامل حدود ۵۰ شهروند ایرانی و همچنین شهروندانی از کشورهای عربی و روسیه از فرودگاهی در «مسا» آریزونا، حرکت کرده و در مصر و کویت توقف خواهد داشت.