شناسهٔ خبر: 76166858 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

تجلیل از استاد ماموستا شفیع خالدی (کمنه‌ای) در سنندج

صاحب‌خبر -
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، روز یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴، آیین دیدار و تجلیل از استاد برجسته آواز هورامی، دکتر ماموستا شفیع خالدی (کمنه‌ای)، در منزل ایشان در سنندج برگزار شد.  
در این مراسم صمیمانه که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، علی‌اصغر دریایی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، و سردار حسن عسکری جانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان همراه بود، از خدمات ارزشمند این هنرمند نامدار تقدیر به عمل آمد.  
 استاد خالدی با بیش از ۷۴ سال فعالیت در عرصه موسیقی، به‌عنوان یکی از چهره‌های ماندگار هنر کردی شناخته می‌شود. در این دیدار، نقش ایشان در پاسداشت و گسترش موسیقی اصیل هورامی، کردی و مقام‌های کهن سیاوچمانه مورد تأکید قرار گرفت.  
مسئولان حاضر در مراسم، ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه این استاد، تجلیل از مفاخر فرهنگی و هنری را وظیفه‌ای ملی و دینی دانستند و بر ضرورت انتقال این میراث ارزشمند به نسل‌های آینده تأکید کردند.