شناسهٔ خبر: 76165715 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

حدرج: حکومت لبنان شریک نفوذ اسرائیل در مقاومت است + فیلم

مشاور امور بین‌الملل رئیس‌جمهور لبنان گفت: حکومت لبنان نه‌تنها در نفوذ اسرائیل به مقاومت نقش داشته، بلکه امروز هم تلاش می‌کند از این وضعیت بهره‌برداری کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مشاور امور بین‌الملل رئیس‌جمهور لبنان گفت: حکومت لبنان نه‌تنها در نفوذ اسرائیل به مقاومت نقش داشته، بلکه امروز هم تلاش می‌کند از این وضعیت بهره‌برداری کند؛ و این حکومت با ارائه اطلاعات تماس‌های تلفنی، داده‌های وزارت کشور، دانشگاه‌ها، مدارس و حتی مطب‌های پزشکان، در پوشش همکاری با تحقیقات بین‌المللیِ انفجار بندر بیروت، اطلاعات مردم را در اختیار دیگران قرار داده است این در حالی که کشور‌های مدعی دوستی با لبنان هیچ سندی درباره انفجار بیروت ارائه نکردند، به اسرائیل میدان دادند تا با جوسازی رسانه‌ای علیه مقاومت تبلیغ کند.

وی افزود: این یک محاصره سازمان‌یافته علیه مقاومت بود که حکومت لبنان نیز در آن نقش داشت و همزمان با این خیانت، حکومت با بازداشت چهره‌هایی مثل علی برو و اسماعیل نجار، به دنبال ایجاد فتنه مذهبی و فریب دستگاه‌های امنیتی است همچنین دولت با اطلاعات نادرست، فضا را متشنج کرده و صلح داخلی را به خطر انداخته است و این حکومت با سیاست‌های اشتباه و مواضع سست، در برابر اسرائیل عقب‌نشینی کرده؛ تا کجا قرار است عقب‌نشینی کند؟

 

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3189842" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1340846/3189842?width=600&height=400"></script></div>