شناسهٔ خبر: 76157154 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

قطر به دنبال جای پای بیشتر در آفریقا، توافق امنیتی با سومالی

رئیس جمهور سومالی و امیر قطر توافق کردند که همکاری دو کشور در حوزه‌های امنیتی، اقتصادی و دیپلماتیک تقویت شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «حسن شیخ محمود» رئیس جمهور سومالی که به منظور شرکت در نشست بین‌المللی «امنیت و سیاست 2025» به دوحه رفته بود با شیخ« تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر دیدار و درباره توسعه همکاری‌های دوجانبه به ویژه در حوزه‌های مهم با او گفت‌وگو کرد.

در این دیدار سران سومالی و قطر توافق کردند که همکاری دو کشور در حوزه‌های امنیتی، اقتصادی و دیپلماتیک تقویت شود. همچنین دو طرف بر ضرورت استقرار  صلح و ثبات در شاخ آفریقا تاکید کردند.

بر اساس بیانیه دفتر ریاست جمهوری سومالی، شیخ محمود، امیر قطر را در جریان روند اصلاحات جاری در سومالی ، دستآوردهای امنیتی و اولویت‌های دولت موگادیشو در بازسازی نهادهای حاکمیتی قرار دارد و از حمایت قطر از سومالی قدردانی و بر تعهد موگادیشو در تقویت روابط با دوحه تاکید کرد.

به نوشئته روزنامه سومالی جدید چاپ موگادیشو، در این دیدار امیر قطر برحمایت مستمر کشورش از ثبات و توسعه سومالی تاکید کرد.

این دیدار که با حضور مقامات بلندپایه سومالی و قطر برگزار شد، مقامات بلندپایه دو کشور درباره تحولات شاخ آفریقا، چالش‌های امنیتی در منطقه  در کنار راه‌های گسترش همکاری راهبردی بین سومالی و قطر بحث و تبادل نظر کردند.

مذاکرات دوحه در شرایط برگزار شد که سومالی به دنبال تقویت همکاری‌های راهبردی و جلب حمایت‌های بین‌المللی از برنامه‌های اصلاحاتی خود است و قطر نیز خواهان ایفای نقش برجسته‌تر در شاخ آفریقاست.

انتهای پیام/