شناسهٔ خبر: 76145946 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

استون‌ ویلا، دومین رقیب دردسرساز آرسنالِ میکل آرتتا / نکات آماری

استون ویلا رکوردی را پس از 106 سال تکرار کرد.

صاحب‌خبر -

طرفداری | پس از پیروزی 2-1 استون ویلا مقابل آرسنال در یک بازی خانگی از هفته پانزدهم فصل 26-2025 لیگ برتر انگلیس، مرجع آماری اوپتا پنج نکته در مورد این بازی منتشر کرد:

  1. آرسنال تحت هدایت میکل آرتتا در لیگ برتر انگلیس 6 بار مقابل استون‌ویلا شکست خورده؛ آماری که پس از ۷ باخت برابر منچسترسیتی، دومین رکورد منفی توپچی‌ها در دوران مربیگری این سرمربی اسپانیایی محسوب می‌شود.
     
  2. استون‌ویلا تحت هدایت امری در هر 3 بازی خانگی خود در لیگ برتر مقابل تیم‌هایی که روز بازی صدرنشین بودند، با ثبت ۲ برد و یک تساوی شکست‌ناپذیر بوده؛ هر دو پیروزی نیز برابر آرسنال رقم خورده که نخستین مورد در دسامبر ۲۰۲۳ ثبت شده‌بود.

  3. استون‌ویلا در ۹ مسابقه از ۱۰ بازی اخیرش در لیگ برتر به برتری رسیده و تنها یک‌بار تن به شکست داده است؛ رکوردی که برای نخستین بار پس از دسامبر ۱۹۱۹، دقیقاً ۱۰۶ سال قبل، در بالاترین سطح فوتبال انگلیس تکرار می‌شود.

  4. گل امیلیانو بوئندیا در ۹۴:۰۳، دومین گلِ دیرهنگامی است که باعث شکست آرسنال در لیگ برتر از فصل 07-2006 شده؛ دیرترین گل نیز متعلق به نیل موپی در ژوئن ۲۰۲۰ در ۹۴:۲۶ بود.

  5. لیاندرو تروسار به پنجاهمین گل خود در لیگ برتر رسید؛ او پنجمین بازیکن بلژیکی است که به این آمار در گلزنی می‌رسد، پس از روملو لوکاکو (۱۲۱)، کریستین بنتکه (۸۶)، ادن هازارد (۸۵) و کوین دی‌بروینه (۷۲).

گل امیلیانو بوئندیا به آرسنال در دقیقه 5+90 (استون ویلا 2-1 آرسنال)