به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران، هفتمین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج با حضور آیت الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران ،علی بابایی کارنامی رئیس کمسیون اجتماعی مجلس ، اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات و فناوری استان و سرهنگ سید ابراهیم شریفی فرمانده سپاه مرکز استان در ساری برگزار شد.
در حاشیه این رویداد اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران ضمن تشریح اقدامات وزارت متبوع در خصوص توسعه زیرساختهای ارتباطی به منظور استفاده همه اقشار مختلف جامعه حتی در دوردست ترین نقاط روستاهای استان، تصریح کرد؛ همزمان با توسعه عدالت ارتباطی در مناطق روستایی، به منظور استفاده منازل و کسب و کارها و همه اقشار در مراکز شهری نیز طرح ملی فیبر نوری در حال اجرا است که می تواند گامی بزرگ در راستای تسهیل فعالیت های جامعه هدف برای تولید محتوای فاخر باشد.
اعزی در ادامه با اشاره به طرح ملی ایران دیجیتال در سطح مدارس کشور و همچنین استان مازندران، خاطرنشان کرد؛ این موضوع نیز می تواند کمک کند تا نسل نوجوان ما با دیدن آموزشهای لازم در حوزه برنامه نویسی و هوش مصنوعی بصورت رایگان، آمادگی ورود به عرصه فعالیت و تولید محتوا بر اساس ارزشها و اهداف انقلاب اسلامی کسب کند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران در انتها با اشاره به حمایتهای مادی و معنوی وزارت ارتباطات برای جوانان، متخصصان و فعالان حوزه فاوا، تصریح کرد: این آمادگی وجود دارد تا در صورتیکه در بین شرکت کنندگان رویدادهای بسیج تیم ها و استارت آپ ها و شرکتهای برتر و دارای ایده های نو و فناورانه باشند نسبت به هدایت و مشاوره لازم به منظور دریافت تسهیلات کم بهره اقدام شود.
گفتنی است هفتمین رویداد تولید محتوا دیجیتال بسیج در رشته های نرم افزار نویسی، بازی سازی، پویانمایی، ویدئو و گرافیک به میزبانی ساری برگزار شده است.