شناسهٔ خبر: 76131609 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

واکنش سرمربی مصر به همگروهی با ایران در جام جهانی 2026

سرمربی تیم ملی مصر به تقابل با ایران در دور گروهی جام جهانی فوتبال 2026 واکنش نشان داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسام حسن درباره همگروهی تیم ملی فوتبال مصر با بلژیک، ایران و نیوزیلند در جام جهانی 2026 گفت: تنوع جالبی در این گروه وجود دارد؛ تیم بزرگی در سطح جهان مانند بلژیک، تیمی بزرگ از آسیا چون ایران و تیمی سختکوش مانند نیوزیلند.

وی در مورد هدف فراعنه در جام جهانی 2026 عنوان کرد: جاه‌طلبی مشروعی داریم تا به بالاترین جایگاه برسیم و بعد از مسابقات جام ملت‌های آفریقا، زمان کافی برای آماده‌سازی خواهیم داشت. این رقابت‌ها فرصت خوبی برای آماده‌سازی بازیکنان به شمار می‌رود.

سرمربی تیم ملی مصر با تمجید از عملکرد خودش در این سِمت گفت: از زمانی که به تیم ملی مصر آمده‌ام، برای بردن بازی می‌کنیم و تاکنون نتایج خوبی گرفته‌ایم. آماده هستیم و تمام تلاش خودمان را می‌کنیم تا در مهم‌ترین رویداد ورزشی جهان، حضوری ویژه داشته باشیم. تمرکز ما اکنون روی جام ملت‌های آفریقا معطوف شده است.

تیم ملی ایران روز 5 تیر 1405 مقابل مصر صف‌آرایی خواهد کرد.

انتهای پیام/