شناسهٔ خبر: 76127558 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

خلاصه بازی پرسپولیس0 استقلال 0 /نبرد تاکتیکی اوسمار و ساپینتو برنده نداشت+ فیلم

صدو‌ششمین شهرآورد پایتخت عصر امروز در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک با تساوی بدون گل به پایان رسید؛ نتیجه‌ای که باعث شد استقلال صدرنشینی خود را حفظ کند و پرسپولیس همچنان تعقیب‌کننده اصلی آبی‌ها در رقابت‌های لیگ برتر باقی بماند.

صاحب‌خبر -

تیم‌های فوتبال پرسپولیس تهران و استقلال تهران از سری رقابت‌های هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه امام خمینی اراک (ره) به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان شاگردان اوسمار ویرا و ساپینتو به تساوی صفر بر صفر، رضایت دادند تا پر هیاهوترین دیدار هفته لیگ برتر بدون کل پایان یابد.

پیش از این دیدار تیم فوتبال استقلال با ۱۰ بازی و ۱۹ امتیاز و پرسپولیس با ۱۱ بازی و ۱۸ امتیاز به ترتیب در رتبه اول و دوم جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال ایران، قرار داشتند.

استقلال با این تساوی ۲۰ امتیازی شد و در صدر جدول باقی ماند و پرسپولیس نیز به امتیاز ۱۹ رسید تا همچنان در رده دوم باقی بماند.

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3184801" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1339865/3184801?width=600&height=400"></script></div>

دقایق حساس بازی

بازی با ریتمی تهاجمی از سوی پرسپولیس آغاز شد و تنها شش دقیقه لازم بود تا سرخپوشان نخستین موقعیت جدی را ایجاد کنند؛ یک و دوی سریع که اورونوف را در موقعیتی مناسب قرار داد، اما ضربه کم‌قدرت او در آغوش آدان جای گرفت. سه دقیقه بعد، همین بازیکن با شوتی محکم و پای چپ دوباره دروازه استقلال را تهدید کرد ولی باز هم واکنش آدان مانع از گلزنی شد.

در دقیقه یازدهم، امید عالیشاه تلاش کرد از میانه میدان گلزنی کند؛ ضربه‌ای هوشمندانه که با اختلافی اندک از بالای دروازه آبی‌ها به بیرون رفت.

استقلال نخستین حمله جدی خود را در دقیقه ۱۷ ترتیب داد، اما این موقعیت با اعلام آفساید از سوی کمک داور ناتمام ماند؛ صحنه‌ای که آبی‌ها تصور می‌کردند شامل خطای هند در محوطه جریمه نیز بوده است.

در دقیقه ۲۱، علی علیپور با رسیدن به محوطه جریمه استقلال فرصت داشت سرخ‌ها را جلو بیندازد، اما ضربه او از زاویه بسته دقت لازم را نداشت. چند دقیقه بعد، حرکت خطرناک استقلال با پاس عرضی صالح حردانی شکل گرفت، اما پیش از رسیدن توپ به علیرضا کوشکی، نیازمند آن را قطع کرد و در ادامه شوت کوشکی را نیز مهار کرد تا بازی همچنان بدون گل ادامه یابد.

دقیقه ۳۷ با شوت تماشایی یاسر آسانی همراه بود؛ ضربه‌ای از پشت محوطه که با اختلافی ناچیز از کنار دروازه پرسپولیس عبور کرد. سه دقیقه بعد نیز ارسال ایستگاهی آسانی، در تیر دوم به سامـان فلاح رسید، اما نیازمند با خروج به‌موقع خطر را برطرف کرد.

در واپسین لحظات نیمه نخست، خروج ناموفق آدان روی یک توپ بلند، فرصت شوت‌زنی از دور را برای پرسپولیس ایجاد کرد، اما ضربه نهایی با برخورد به مدافعان استقلال بی‌نتیجه ماند.

نیمه دوم با اشتباه خط دفاعی پرسپولیس و شوت ناگهانی میر‌محمد رزاقی‌نیا آغاز شد، اما نیازمند توپ را در جایی که ایستاده بود کنترل کرد. در دقیقه ۵۱ نیز سحرخیزان با عبور از پورعلی‌گنجی یک موقعیت بسیار خوب ساخت، ولی واکنش برق‌آسای نیازمند استقلال را از گل محروم کرد.

در دقیقه ۸۱، اسماعیل قلی‌زاده پس از دریافت پاس صالح حردانی در محوطه جریمه پرسپولیس چرخید و ضربه‌ای عجولانه به توپ زد که از بالای دروازه گذشت.

پرسپولیس آخرین موقعیت جدی‌اش را در دقیقه ۸۵ خلق کرد؛ توپ پس از ضربه میلاد محمدی و برخورد به مدافعان استقلال مقابل پای بیفوما قرار گرفت، اما شوت سنگین او با اختلافی بسیار کم به بیرون رفت تا این دیدار پر موقعیت، سرانجام بدون گل به پایان برسد.