شناسهٔ خبر: 76125743 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تاریخ زنده کعبه پیش چشم زائران دانشگاهی + فیلم

بازدید دانشجویان عمره‌گزار از موزه مکه مکرمه، فرصتی متفاوت برای لمس تاریخ خانه خدا و مشاهده آثار ماندگار قرن‌های گذشته فراهم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، زائران عمره دانشگاهیان بازدیدی از موزه مکه مکرمه، داشتند؛ بازدیدی که برای بسیاری از دانشجویان، تجربه‌ای متفاوت، عمیق و تأثیرگذار از تاریخ و معنویت سرزمین وحی رقم زد.

موزه مکه مکرمه به عنوان یکی از مکان‌های خاص، معنوی و تاریخی این شهر، مجموعه‌ای کم‌نظیر از آثار مرتبط با خانه خدا و تاریخ اسلام را در خود جای داده است.

در این بازدید، آثاری چون پرده کعبه، بخشی از ستون چوبی کعبه، سنگ‌نوشته‌های چند صد ساله، قرقره تاریخی چاه زمزم، پرده‌های 70 ساله داخل کعبه و همچنین تصاویر کم‌نظیری از کعبه در حدود یکصد سال گذشته، توجه زائران و بازدیدکنندگان را به خود جلب کرد.

دانشجویان حاضر در این بازدید با مشاهده این آثار، از نزدیک با سیر تاریخی خانه خدا و تحولات مسجدالحرام در طول دهه‌ها و قرون گذشته آشنا شدند؛ آثاری که برای بسیاری از آنان برای نخستین بار از نزدیک قابل مشاهده بود و تأثیر عمیقی بر فضای روحی و معنوی زائران گذاشت.

کعبه , مکه , عتبات دانشجویی , اخبار تبریز ,

کعبه , مکه , عتبات دانشجویی , اخبار تبریز ,

کعبه , مکه , عتبات دانشجویی , اخبار تبریز ,

کعبه , مکه , عتبات دانشجویی , اخبار تبریز ,

کعبه , مکه , عتبات دانشجویی , اخبار تبریز ,

کعبه , مکه , عتبات دانشجویی , اخبار تبریز ,

این بازدید بخشی از برنامه‌های فرهنگی ـ آموزشی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در مکه مکرمه است که با هدف تعمیق معرفت دینی، آشنایی با تاریخ اسلام و ایجاد پیوندی عمیق‌تر میان زیارت و آگاهی، برای زائران دانشجو طراحی و اجرا می‌شود.

در حاشیه این بازدید، فیروزپور، نماینده ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کشور در مکه مکرمه، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: بیست‌ویکمین دوره اعزام عمره و عتبات دانشگاهیان کشور در این ماه مبارک آغاز شده و بیش از 100 هزار نفر از دانشگاهیان سراسر کشور متقاضی تشرف به عمره مفرده بودند که در نهایت حدود 8 هزار نفر به قید قرعه برای اعزام انتخاب شدند.

وی با اشاره به زمان‌بندی اعزام‌ها افزود: دو هفته نخست این دوره ویژه دانشجویان دختر، دو هفته دوم عمدتاً به اساتید، خانواده‌های آنان و متاهلین دانشگاهی اختصاص دارد و در مرحله پایانی نیز اعزام دانشجویان پسر انجام می‌شود.

نماینده ستاد دانشگاهیان در مکه مکرمه ادامه داد: امروز و پس از پیگیری‌های بعثه مقام معظم رهبری و ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، موفق شدیم نخستین گروه از دانشجویان را در قالب یک برنامه فرهنگی ـ معنوی به موزه مکه مکرمه اعزام کنیم. این دانشجویان همچنین توفیق زیارت شهدا، بازدید از مسجد بیعه و تشرف به مسجد حدیبیه را خواهند داشت و در همان محل، احرام عمره مجدد خواهند بست.

فیروزپور تصریح کرد: هدف از اجرای این برنامه‌ها، ایجاد یک روز پربرکت، ماندگار و عمیق معنوی برای دانشجویان در فضای روح‌بخش مکه مکرمه و پیوند هرچه بیشتر زیارت با معرفت و شناخت تاریخی است.

.

انتهای پیام/