شناسهٔ خبر: 76124870 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

امیر ایرانی: نیروی دریایی نقش حیاتی در امنیت ملی ایفا کرده است

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: از تنگه هرمز تا شمال خلیج فارس، نیروی دریایی با حضور فعال و سامانه‌های فرماندهی پیشرفته، نقش حیاتی در امنیت ملی ایفا کرده است.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر دریادار شهرام ایرانی شامگاه پنجشنبه در مراسم چهل‌وپنجمین سالگرد تأسیس دانشگاه دریایی حضرت امام خمینی (ره) در نوشهر و تجلیل از فرماندهان و دانشجویان برتر، حضور در جمع جوانان، اساتید و فرماندهان را روز به‌یادماندنی و افتخاری برای خود توصیف کرد و با یادآوری تلاش‌های شبانه‌روزی نیرو‌های دریایی در طول ۴۵ سال گذشته، گفت: موفقیت‌های این نیرو نتیجه زحمات فرماندهان و خون شهدای دفاع مقدس و جنگ‌های پس از آن است.

امیر دریادار ایرانی با اشاره به اهمیت مدال‌ها و افتخارات نیروی دریایی، گفت: نیروی دریایی امروز در جهان یک نیروی حیاتی و تعیین‌کننده است و این جایگاه با عملیات‌های برون‌مرزی، از جمله گروه ۸۶ و سامانه فرماندهی در سال‌های اخیر به دست آمده است.

وی همچنین یادآور شد: حضور موفق همرزمان و فرماندهان در صفوف مختلف، جایگاه ایران را در بین نیرو‌های مسلح ارتقا داده و به برکت خون شهدای عزیز و حمایت انقلاب حاصل شده است.

وی به نقش دانشگاه دریایی در تربیت نیرو‌های متخصص اشاره کرد و افزود: دانشگاه دریایی با آموزش‌های علمی و عملی، مسیر موفقیت و پیشرفت را برای جوانان هموار کرده است و دانشجویان امروز مسئولیت سنگین دفاع از کشور را با افتخار بر دوش خواهند کشید.

امیر دریادار ایرانی با بیان خاطراتی از تلاش‌های گذشته و موفقیت‌های عملیاتی، گفت: از تنگه هرمز تا شمال خلیج فارس، نیروی دریایی با حضور فعال و سامانه‌های فرماندهی پیشرفته، نقش حیاتی در امنیت ملی ایفا کرده است.

وی افزود: ثبت نهم آذر به عنوان روز فرمان دانشگاه، به پاس تلاش‌ها و زحمات فرماندهان و کارکنان، نشان‌دهنده اهمیت استمرار این مسیر در آینده است.

این مراسم با حضور خانواده‌های شهدا، فرماندهان پیشکسوت و مسئولان دانشگاهی برگزار شد و بر تلاش‌های بی‌وقفه نیروی دریایی در تربیت نسل‌های جوان و تقویت جایگاه کشور در سطح بین‌المللی تأکید شد.