شناسهٔ خبر: 76123919 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان صنعت | لینک خبر

خبر فوری برای اصفهانی‌ها؛ تعطیلی دو روزه مدارس و دانشگاه‌ها

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اعلام کرد که مدارس، دانشگاه‌ها و تمامی مراکز آموزشی استان تا روز دوشنبه ۱۷ آذر تعطیل هستند و آموزش در این مدت به‌صورت غیرحضوری ادامه خواهد داشت. این تصمیم در پی افزایش موارد ابتلا به آنفلوانزا و تداوم شرایط آلودگی هوا اتخاذ شده است.

صاحب‌خبر -

جهان صنعت نیوز؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اعلام کرد که مدارس، دانشگاه‌ها و تمامی مراکز آموزشی استان تا روز دوشنبه ۱۷ آذر تعطیل هستند و آموزش در این مدت به‌صورت غیرحضوری ادامه خواهد داشت. این تصمیم در پی افزایش موارد ابتلا به آنفلوانزا و تداوم شرایط آلودگی هوا اتخاذ شده است.

منصور شیشه‌فروش با بیان اینکه وضعیت ناسالم هوا در کنار افزایش ابتلا به آنفلوانزا نگرانی‌ها را افزایش داده است، گفت: بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و کاشان، قطع زنجیره انتقال بیماری ضرورت دارد. به همین دلیل، کارگروه شرایط اضطرار تصمیم گرفت آموزش در تمامی مقاطع دولتی، غیردولتی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از شنبه تا دوشنبه غیرحضوری برگزار شود.

وی افزود: مراکز فرهنگی، ورزشی و برگزاری مسابقات نیز در این سه روز تعطیل خواهند بود.

به گفته مدیرکل مدیریت بحران، مهد‌های کودک، پیش‌دبستانی‌ها و مدارس استثنایی نیز طی این مدت تعطیل هستند. شیشه‌فروش تصریح کرد: مادران شاغلی که فرزند زیر ۶ سال یا دانش‌آموز ابتدایی دارند، همچنین مادران باردار می‌توانند با موافقت مدیران خود به‌صورت دورکاری فعالیت کنند تا از حضور غیرضروری در محیط کار جلوگیری شود.

شیشه‌فروش درباره تدابیر ترافیکی گفت: طرح زوج‌وفرد خودرو‌ها طبق روال سابق از ساعت ۹ تا ۱۳ و از ۱۶ تا ۲۱ در شهر اصفهان اجرا خواهد شد. پلیس راهور و شهرداری نیز مسئولیت مدیریت ترافیک را بر عهده دارند.

او افزود: با تصمیم این جلسه، صنایع، واحد‌های کارگاهی، معدنی و واحد‌های تولید آجر آلاینده با نظارت محیط‌زیست و صمت موظف به کاهش فعالیت و محدودسازی انتشار آلاینده‌ها شده‌اند. تاکنون برای ۲۷۵ واحد آلاینده اخطار صادر شده و ۸۰ واحد متخلف نیز مورد برخورد قانونی قرار گرفته‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران از مردم درخواست کرد با رعایت توصیه‌های بهداشتی، کاهش حضور در مراکز تجمع، استفاده از ماسک برای بیماران، شست‌وشوی مداوم دست‌ها و رعایت اصول خودحفاظتی، دستگاه‌های مسئول را در قطع زنجیره انتقال آنفلوانزا همراهی کنند.

اقتصادآنلاین