شناسهٔ خبر: 76122420 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

هفت شب با استان گلستان در شبکه نمایش؛

پخش ویژه فیلم‌ها همزمان با رویداد ملی «ایران جان»

همزمان با برگزاری هفته استان گلستان در رویداد ملی «ایران جان»، شبکه نمایش از ۱۵ تا ۲۱ آذر ماه مجموعه‌ای از فیلم‌های مرتبط با فرهنگ، حال‌وهوا و هنرمندان این خطه شمالی را در قالب یک جدول پخش ویژه روی آنتن می‌برد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام جم آنلاین از روابط‌ عمومی شبکه نمایش، این شبکه در راستای همراهی با رویداد ملی «ایران جان» که این هفته به استان گلستان اختصاص دارد، طی هفت شب پیاپی هفت فیلم سینمایی با محوریت مضامین بومی، فرهنگی و اجتماعی این منطقه ساعت ۱۱ پخش خواهد کرد.

بر این اساس، شنبه ۱۵ آذر فیلم «دختری به نام شایلی» به کارگردانی افشین سنگ چاپ نخستین اثر از این بسته ویژه خواهد بود. پس از آن، یکشنبه ۱۶ آذر فیلم «روز‌های پاییزی» به کارگردانی سید سعید سعیدی، برای علاقه‌مندان روی آنتن می‌رود.

در ادامه، دوشنبه ۱۷ آذر فیلم «سکوت سحرا» به کارگردانی ماندانا اویسی پخش خواهد شد و سه‌شنبه ۱۸ آذر نوبت به نمایش فیلم «یل فام» به کارگردانی هژار نورانی می‌رسد. چهارشنبه ۱۹ آذر نیز فیلم «حکم مادری» به کارگردانی سیامک صرافت در جدول پخش قرار گرفته است.

پخش ویژه این فیلم‌ها از شبکه نمایش، پنج‌شنبه ۲۰ آذر با فیلم «گلی جان» به کارگردانی مجید وحیدیان ادامه می‌یابد و در نهایت جمعه ۲۱ آذر با نمایش فیلم «مینی‌بوس» به کارگردانی سید محسن میرحسینی، پایان می‌پذیرد.