شناسهٔ خبر: 76122302 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

رقابت بیش از 3 هزار داوطلب در آزمون استخدامی قوه قضائیه در استان کرمان

آزمون استخدامی قوه قضائیه استان کرمان با حضور 3192 داوطلب برای جذب نیروهای متخصص و متعهد به منظور تأمین کادر اداری دستگاه قضائی برگزار شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، آزمون استخدامی قوه قضائیه استان کرمان صبح امروز با حضور 3192 داوطلب آغاز شد. این رقابت برای جذب نیروهای متخصص و متعهد به منظور تأمین کادر اداری دستگاه قضائی کشور برگزار شده است. آمارها نشان می‌دهند که بانوان استان کرمان با 66 درصد از شرکت‌کنندگان، سهم عمده‌ای از این آزمون را تشکیل می‌دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در حاشیه بازدید از روند برگزاری این آزمون گفت: در این دوره از آزمون، 3192 داوطلب از سراسر استان کرمان در رقابت‌های استخدامی قوه قضائیه شرکت کرده‌اند. از میان این تعداد، تنها 224 نفر برای تصدی پست‌های اداری در دستگاه قضائی کشور انتخاب خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه میزان قبولی داوطلبان در استان کرمان حدود 7 درصد است، این رقم را یک درصد بالاتر از میانگین کشوری دانست و افزود: این آزمون در سه حوزه آزمونی مختلف برگزار می‌شود؛ یک حوزه در جنوب استان کرمان و دو حوزه در شمال استان.

حضور پررنگ بانوان در آزمون استخدامی قوه قضائیه کرمان

رئیس کل دادگستری استان کرمان یکی از نکات برجسته این دوره از آزمون، حضور چشمگیر زنان در رقابت‌های استخدامی دانست و با اعلام اینکه از مجموع 3192 شرکت‌کننده، 2111 نفر معادل 66 درصد از داوطلبان زن هستند، این آمار را نشان‌دهنده افزایش مشارکت بانوان در عرصه‌های قضائی و اداری دانست.

وی تأکید کرد: این موضوع گواهی بر توانمندی و علاقه‌مندی بالای زنان استان کرمان به ورود به دستگاه قضائی است و این روند بیانگر گسترش نقش زنان در بخش‌های مختلف قضائی کشور است.

حمیدی در ادامه تصریح کرد: با توجه به ظرفیت محدود پذیرش، رقابت میان داوطلبان بسیار جدی خواهد بود و این آزمون بخشی از سیاست‌های قوه قضائیه برای جذب نیروهای متخصص و متعهد جهت تصدی پست‌های اداری در سراسر کشور است.

جزئیات آماری آزمون استخدامی قوه قضائیه نشان می‌دهد که 759 نفر از داوطلبان از جنوب استان کرمان و 2433 نفر از شمال استان در این آزمون شرکت کرده‌اند. در جنوب استان، 460 نفر معادل 60 درصد از شرکت‌کنندگان زن و 299 نفر معادل 40 درصد آقایان هستند.

در شمال استان کرمان، تعداد شرکت‌کنندگان به 2433 نفر می‌رسد که از این میان، یک هزار و 651 نفر معادل 68 درصد از شرکت‌کنندگان را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و 782 نفر معادل 32 درصد نیز آقایان هستند.

انتهای پیام/511/