شناسهٔ خبر: 76118623 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در پایان سفر استانی

پزشکیان: ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در نفت و گاز کهگیلویه و بویراحمد سرمایه‌گذاری می‌شود / قرار است ۸۷ هزار میلیارد تومان توسط سرمایه‌گذاران خصوصی در استان سرمایه‌گذاری شود + فیلم

رئیس‌جمهور در پایان سفر خود به استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد که حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه نفت و گاز این استان پیش‌بینی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در سخنان پایانی سفر خود به استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: «قرار است حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه نفت و گاز این استان سرمایه‌گذاری شود.»

وی افزود: «کارخانه‌ها و تجهیزات خریداری شده هم‌اکنون در دبی قرار دارند و به‌زودی برای اجرای پروژه‌ها به استان منتقل خواهند شد.»

پزشکیان با اشاره به نقش مسئولان محلی خاطرنشان کرد: «استاندار و نماینده محترم، آقای تاجگردون، قرار است این پروژه‌ها را کلنگ‌زنی کنند.»

این سرمایه‌گذاری بزرگ می‌تواند نقطه عطفی در توسعه اقتصادی و صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد باشد و زمینه‌ساز ایجاد اشتغال و ارتقای زیرساخت‌های انرژی در منطقه شود.

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3183861" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1339670/3183861?width=600&height=400"></script></div>
 

قرار است ۸۷ هزار میلیارد تومان توسط سرمایه‌گذاران خصوصی در استان سرمایه‌گذاری شود

رئیس جمهور در پایان سفر خود در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سرمایه‌گذاری‌های خصوصی و دولتی به احتمال زیاد ظرف سه سال به نتایج مورد انتظار در پروژه‌ها خواهد رسید.

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3183862" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1339670/3183862?width=600&height=400"></script></div>