شناسهٔ خبر: 76117339 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

قهرمانی کشتی فرنگی استقلال پیش از دربی؛ جام را قمی‌ها با میکائیلی به خانه بردند/ شکست قهرمان جهان به ابوطالبی و برتری کاویانی‌نژاد

تیم استقلال قم با شکست تیم مدعی نفت و گاز زاگرس جنوبی عنوان قهرمانی لیگ برتر فرنگی را از آن خود کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، بعد از رده‌بندی حساس و نزدیک دو تیم رعد پدافند ارتش و دانشگاه آزاد خوزستان که به سود ارتشی‌ها، فینال رقابت‌ها از ساعت ۱۷ امروز (۱۳ آذر) بین دو تیم استقلال قم و نفت و گاز زاگرس جنوبی استارت خورد.
باوجودی که فینال نزدیک‌تری پیش‌بینی می‌شد، اما تیم استقلال در ۵ وزن ابتدایی به برد رسید که امین کاویانی‌نژاد روند پیروزی‌های استقلال را قطع کرد و بعد از او، محمدرضا مختاری هم برد دوم را برای تیمش (نفت و گاز زاگرس) به دست آورد.
یکی از کشتی‌های حساس این مسابقه به لحاظ انفرادی در وزن ۶۳ کیلوگرم بود که محمدجواد ابوطالبی توانست میثم دلخانی قهرمان سال ۲۰۲۱ جهان را شکست دهد. 
احمدرضا محسن‌نژاد دارنده دو طلای جوانان جهان هم مثل کشتی صبح با امتیاز عالی حریفش را برد و ایمان محمدی هم عملکرد بسیار خوبی مقابل حریفش داشت.

استقلال قم 8– نفت و گاز زاگرس جنوبی 2 (نام کشتی‌گیران تیم تیم استقلال ابتدا آمده است)

وزن 55 کیلوگرم: حسین بیژنی 8– علیرضا امیری صفر

وزن 60 کیلوگرم: علیرضا نجاتی 3– حسین جاویدی یک

وزن 63 کیلوگرم: محمدجواد ابوطالبی 7 – میثم دلخانی 2

وزن 67 کیلوگرم: احمدرضا محسن‌نژاد 9 – محمد کمالی صفر

وزن 72 کیلوگرم: ایمان محمدی 10 – امید بهمنی صفر

وزن 77 کیلوگرم: امیر عبدی یک – امین کاویانی‌نژاد 2

وزن 82 کیلوگرم: محمد ناقوسی یک – محمدرضا مختاری 3

وزن 87 کیلوگرم: جمال اسماعیلی 8 – محمدحسین استاد محمد معمار 2

وزن 97 کیلوگرم: ناصر علیزاده 7– مهدی بالی یک

وزن 110 کیلوگرم: مرتضی الغوثی 8 – محمد کاظمی صفر

انتهای پیام/