شناسهٔ خبر: 76116221 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

گفت‌و‌گو| اجرای محدودیت های ترافیکی بازی دربی در اراک

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی از اجرای محدودیت های ترافیکی بازی دربی روز جمعه 14 آذرماه 1404 در اراک خبر داد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ مهدی میرزائی، جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک،  با اشاره به برگزاری مسابقه فوتبال بین تیم های استقلال و پرسپولیس تهران در ساعت 15.30 روز جمعه مورخ 14 آذر در ورزشگاه امام خمینی(ره) شهر اراک گفت:  پلیس راهنمایی و رانندگی استان نسبت به اعمال محدودیت های ترافیکی در مسیرها و معابر منتهی به استادیوم از ساعات اولیه صبح جمعه تا پایان مسابقه و تخلیه کامل ورزشگاه اقدام می کند.

وی افزود: این محدودیت ها در مناطقی شامل کنار گذر تقاطع آزادگان بسمت بلوار شهدای گمنام، میدان حافظیه بسمت بلوار شهدای گمنام، تمامی کوچه های کوی بهاران به سمت بلوار شهدای گمنام، از تقاطع بلوار ورزش به سمت ورزشگاه و پل آزادگان،  میدان فاطمیه بسمت بلوار ورزش، از بلوار قدس محدوده زیر پل شهید فتاحی به سمت میدان حافظیه، کنار گذر پل شهید فتاحی به سمت بلوار قدس و میدان حافظیه می شود.

میرزائی تصدیح کرد: تنها کسانی می‌توانند وارد این محدودیت ها شوند که دارای آی‌دی کارت باشند بنابراین از همه شهروندان درخواست داریم تا حتی‌الامکان جهت تردد به ورزشگاه از سرویس های حمل و نقل عمومی خصوصا اتوبوس های شرکت واحد که شهرداری بصورت ویژه برای این امر در نظر گرفته استفاده کنند. 

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی خاطرنشان کرد: هردو لاین رفت و برگشت بلوار شهید آشتیانی و شهید آنجفی جهت پارک خودروها در نظر گرفته شده است بنابراین رانندگان از توقف در محل هایی که ایجاد سد معبر برای سایر رانندگان و شهروندان می نماید جدا خودداری کنند.

انتهای پیام/711/