شناسهٔ خبر: 76114363 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا: به جام جهانی صعود نکنیم، استعفا نمی‌کنم!

رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا می‌گوید در صورت هت‌تریک ناکامی‌های متوالی آتزوری در صعود به جام جهانی، از سمت خود کناره‌گیری نمی‌کند!

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، گابریله گراوینا رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا می‌گوید اگر تیم ملی این کشور همچون سال‌های 2018 و 2022 نتواند از مرحله پلی‌آف جواز صعود به جام جهانی را کسب کند، استعفا نخواهد کرد.

ایتالیا در رقابت با نروژ در گروه I مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 ناکام ماند و اکنون از مسیر پلی‌آف باید شانس خود را برای صعود امتحان کند؛ مسیری که مانع اول آن ایرلند شمالی است و پس از آن برنده نبرد ولز و بوسنی‌هرزگوین. این بازی‌ها در روزهای فیفا در ماه مارس و به صورت تک بازی برگزار خواهند شد. آتزوری در مرحله اول میزبان است و در صورت صعود در مرحله بعدی میهمان خواهد بود.

گراوینا در گفت‌و‌گو با نشریه کوریره دلواسپورت، در پاسخ به این سؤال که آیا در صورت ناکامی دوباره آتزوری او استعفا خواهد کرد، گفت: خیر. هیچ قانونی نمی‌تواند مرا مجبور به استعفا کند. در صورت وقوع این اتفاق، به شخصه قطعاً ایرادهای احتمالی کارم را بررسی خواهم کرد اما خطاب به آنهایی که به من می‌گویند؛ «برو و یک کار درست و حسابی پیدا کن» می‌گویم که اگر من استعفا کنم، فوتبال از اول شروع می‌شود و ما جام جهانی را خواهیم برد؟ و اگر این‌طور بود، مطمئناً خودم اولین نفری بودم که استعفا می‌کردم.

گراوینا اما اطمینان دارد که تیم ملی کشورش به جام جهانی صعود خواهد کرد. او گفت: بله. بر اساس شواهد و شرایط موجود البته صرف‌نظر از نیمه دوم بازی‌مان برابر نروژ می‌گویم با پایان مسیری که ما را به اینجا رسانده صعود به جام جهانی است. بدبینی و منفی‌بافی فقط انرژی ما را از بین می‌برد.

انتهای پیام/