شناسهٔ خبر: 76112081 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خانه ملت | لینک خبر

حمایت کشورهای آسیایی برای جلوگیری از برپایی اسراییل بزرگ ضرورت دارد

رییس هیات پارلمانی فلسطین در نشست کمیته دائمی امور سیاسی مجمع مجالس آسیایی (APA) در مشهد، گفت: حمایت کشورهای آسیایی در برابر پروژه رژیم صهیونیستی و جلوگیری از برپایی اسراییل بزرگ بسیار مهم خواهد بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خانه ملت، علی فیصل صبح امروز (پنجشنبه ۱۳ آذرماه) در نشست کمیته دائمی امور سیاسی مجمع مجالس آسیایی (APA)، گفت: باید از شهید حسن نصرالله، فرماندهان و دانشمندان ایرانی و مردم یمن که کنار مردم فلسطین بودند و در جریان مبارزه و ایستادگی‌ در برابر رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، قدردانی می‌کنم.

رییس هیات پارلمانی فلسطین اظهار کرد: از تلاش های ۱۶۰ کشور در دنیا مانند ترکیه، روسیه، عربستان سعودی و همه دولت هایی که تلاش کردند دولت فلسطین را به رسمیت بشناسند و در شورای امنیت تلاش کردند، تشکر می‌کنم.

وی افزود: حمایت کشورهای آسیایی در برابر پروژه رژیم صهیونیستی برای برپایی اسراییل بزرگ بسیار مهم خواهد بود. آنها می‌خواهند، لبنان، سوریه، عراق و بخشی از عربستان را به خودشان ضمیمه کنند اما این سیاست با مقاومت به نتیجه نخواهد رسید.

فیصل افزود: همه تجاوزهای رژیم صهیونسیتی در هر کشوری را باید محکوم و بر حق مشروع خودمان به منظور برپایی دولت مشروع فلسطینی تاکید کنیم.

وی گفت: همه کشورها باید از این مهم حمایت کنند زیرا آزادی آسیا ناقص خواهد ماند اگر آزادی فلسطین محقق نشود. صلحی در دنیا و آسیا نخواهد بود مگر اینکه مردم فلسطین بتوانند از حق خودشان برای تعیین سرنوشتشان بهره مند شوند./

پایان پیام