شناسهٔ خبر: 76109879 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

کیوو: همه در کنار جوزپ مارتینز هستیم؛ به بونی قول داده بودم اما عمل نکردم۱

سرمربی جوان نراتزوری از نمایش تیمش مقابل ونتزیا کاملاً راضی بود.

صاحب‌خبر -

طرفداری | با برتری 1-5 اینتر مقابل ونتزیا، شاگردان کریستین کیوو جواز حضور در مرحله یک‌چهارم نهایی کوپا ایتالیا را کسب کردند و باید منتظر مشخص‌شدن حریفشان از بین آاس رم و تورینو باشند.

پس از پایان بازی، کیوو با خبرنگاران گفت‌وگو کرد و پیرامون عملکرد بازیکنانش توضیح داد. شرح صحبت‌های او را در ادامه می‌خوانید:

اگر بازیکنانم از گل خوردن ناراحت بودند، من خوشحالم. از نگرش آن‌ها و احترامی که به حریف گذاشتند راضی‌ام. برای کسانی که امروز برای اولین بار در سن‌سیرو بازی کردند، خوشحالم.  بازیکنان زیر ۲۳ سال، و همچنین برای دیوف. امروز چیزهای خیلی خوبی دیدم.

  • عملکرد داویده فراتزی:

امروز دقایقی که شایسته‌اش بود را گرفت و شاید در طول فصل هم بیشتر از این‌ها لایقش بود. مصدومیت داشت و مشکلاتی دیگر که درباره‌شان صحبت نکردیم. با این حال همیشه در دسترس بود. امروز نوبت او بود؛ نیاز داشت پاهایش را راه بیندازد و این کار را خیلی خوب انجام داد. ما می‌دانیم چه چیزهایی می‌تواند به تیم بدهد. در گذشته انتخاب‌های متفاوتی داشتم، اما می‌دانم که می‌توانم روی بازیکنی حساب کنم که برای ما حیاتی است.

  • عملکرد اندی دیوف:

همچنین از اینکه دیوف ۹۰ دقیقه در پستی بازی کرد که پست طبیعی‌اش نیست خوشحالم، اما آن را پذیرفت. او هم می‌داند کار و تلاشی که می‌کند جواب خواهد داد؛ صبر نشان داد و هوش درستی در یادگیری از دیگران داشت.  

  • حضور جوزپ مارتینز در دروازه

همه کنارش بودیم؛ عبور از چیزی که او در حال گذراندنش است آسان نیست. نمی‌توانم دقیق بگویم حالش چطور است، اما دیدنش دوباره در زمین خوب بود.  این گروه بلد است در آغوش بگیرد، بلد است کنار هم باشد، بلد است وقتی لازم است به یکدیگر کمک کند. بلد است کار کند و همیشه با سر بالا به جلو برود.

  • تیم شما چهار مهاجم درخشان را در اختیار دارد

اعتبارش به کسانی برمی‌گردد که آن‌ها را به این باشگاه آوردند، هم‌چنین به خودشان که این‌قدر خوب در تیم جا افتادند و گل زدند! اعتبار به هم‌تیمی‌هایشان هم هست که به آن‌ها کمک می‌کنند، همان‌طور که آن‌ها به هم‌تیمی‌هایشان کمک می‌کنند. هر از گاهی چند «مشکل» پیش می‌آید، چون مهاجمی که چند روز گل نزند تبدیل به مشکل می‌شود – و فقط تا زمانی مشکل است که گل نزده باشد. اما هیچ‌گاه مشکل واقعی نیست. آن‌ها می‌دانند می‌توانند بهتر شوند. چیزی که من را خوشحال می‌کند این است که هیچ‌گاه راضی نمی‌شوند؛ هر روز سخت کار می‌کنند.

  • آنژ یوان بونی:

سه روز تب داشت. به او گفتم امروز فقط ۱۵ دقیقه بازی می‌کند، اما ۳۰ دقیقه بازی کرد. به قولم عمل نکردم، ولی انگار حالش خوب بود!

خلاصه بازی اینتر 5-1 ونتزیا