به گزارش خبرنگار آنا، فرزاد جهانبین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست فعالان تشکلها، کانونهای فرهنگی و انجمنهای ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با اشاره به تجربههای اخیر کشور، عناصر اصلی اقتدار ملی را «رهبری دینی، انسجام ملی، علم و فناوری پیشرفته و نیروهای مسلح» برشمرد و دستاوردهای دفاعی کشور را نتیجه تلاش دانشمندان داخلی و نمادی از قدرت بازدارندگی مبتنی بر علم بومی دانست.
وی، نقش تشکلهای دانشجویی را در حفاظت از این دستاوردها و بهکارگیری ظرفیتها برای حل چالشهای ملی و استانی حیاتی خواند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب دکتر بیژن رنجبر به ریاست دانشگاه را فرصتی برای تداوم مسیر تحول با تدبیر و قدرت بیشتر خواند و با اشاره به ارتباط مؤثر دانشگاه با دولت و حمایتهای استانداری بر لزوم تقویت همزمان آموزش، پژوهش، فناوری، فرهنگ و ارتباط با جامعه تأکید و از ترجمه و برداشت نادرست از مفاهیم که موجب مثله شدن دانشگاه شده، انتقاد کرد.
جهانبین تقویت دانشگاه را شرط لازم برای توسعه صنعت و جامعه دانست و ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با حمایتهای استانداری، نقش پیشروی خود در توسعه علمی و فرهنگی را ایفا کند.
انتهای پیام/