شناسهٔ خبر: 76108471 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

تذکر به رسانه قوه قضائیه

رسانه قوه قضائیه پازل دشمنان انقلاب را تکمیل نکند

آقای اژه‌ای، خودتان را جای مردم قرار دهید، وقتی در رسانه قوه قضائیه هجمه به نمایندگان مجلس را می‌بینند، چه احساسی به جامعه منتقل می‌شود؟ اجازه ندهید رسانه شما پازل دشمنان انقلاب اسلامی را تکمیل کند.

صاحب‌خبر -

رسانه قوه قضائیه پازل دشمنان انقلاب را تکمیل نکند
به گزارش بولتن نیوز به نقل از خبرگزاری فارس، علی خضریان، نماینده مردم تهران در تذکر شفاهی: جناب آقای محسنی اژه‌ای، خبرگزاری میزان علی‌القاعده باید ارگان رسمی قوه قضائیه باشد، نه ابزار سیاست بازی و دعواهای سیاسی رایجی که متأسفانه این مجموعه رسانه‌ای شما به شدت گرفتار آن شده است و یکی از عللی هم که برخی زحمات شما و دستگاه قضایی به نتیجه نمی‌رسد، همین اقدامات غلط رسانه‌ای افرادی است که به وجهه شما و دستگاه قضایی آسیب می‌زنند.
موضوع ترک فعل دستگاه قضایی از اجرای قانون صرفاً تذکر ۱۵۵ نماینده مجلس نیست، بلکه باور یک جامعه است که امروز این موضوع را در کف جامعه می‌بیند.
اینجا که مجلس است و نمایندگان مجلس هم طبق اصل ۸۶ قانون اساسی در مقام ایفای وظایف نمایندگی در اظهار نظر کاملاً آزاد هستند، اما شما خودتان را جای مردم قرار دهید، وقتی در رسانه قوه قضائیه هجمه به نمایندگان مجلس را می‌بینند، چه احساسی به جامعه منتقل می‌شود؟ اجازه ندهید رسانه شما پازل دشمنان انقلاب اسلامی را تکمیل کند.
بیش از یک سال است که از طریق قوه قضائیه رسانه‌ای شده که فرد دلال و بدنام رسانه‌ای که سابقه توهین و تهمت به شهید فریدون عباسی و شهید سنوار را دارد، قرار است با او برخورد شود. یا اطرافیان شما در رسانه‌ها خلاف واقع می‌گویند و یا واقعاً قوه قضائیه کم کاری می کند.