شناسهٔ خبر: 76104820 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

علمای اهل سنت کردستان:

اقدام دولت استرالیا در تروریستی خواندن سپاه، سخیف و غیرمنطقی است

جمعی از علمای اهل سنت استان کردستان با صدور بیانیه‌ای، اقدام دولت استرالیا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی را شدیداً محکوم کردند و این نهاد انقلابی را شجره طیبه مقاومت و مدافع عزت امت اسلامی دانستند.

صاحب‌خبر -
به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، در پی اقدام اخیر دولت استرالیا مبنی بر تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، موجی از اعتراض و محکومیت در میان اقشار مختلف جامعه اسلامی شکل گرفت. در همین راستا، جمعی از علمای اهل سنت استان کردستان با انتشار بیانیه‌ای رسمی، این اقدام را نابخردانه، دشمن‌پسند و خلاف منطق انسانی و وجدان بشری توصیف کردند. 

 بیانیه جمعی از علمای اهل سنت استان کردستان در محکومیت اقدام سخیف و غیرمنطقی دولت استرالیا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم  
«وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّه أَمواتًا بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون» (آل‌عمران/۱۶۹)

به نام خداوند قاهر و مالک حقیقی زمین و آسمان،  
ما جمعی از علمای اهل سنت  استان کردستان، با قلبی مملو از ایمان و غیرت اسلامی، اقدام نابخردانه و دشمن‌پسند دولت استرالیا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به شدت و قاطعیت محکوم می‌نماییم.

«مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا» (سوره احزاب، آیه ۲۳)

سپاه پاسداران، برخاسته از متن قرآن و مکتب عاشورا است؛ نهادی است که لبیک‌گوی فرمان الهی «قاتِلوهم حتّی لا تکونَ فتنه» بوده و سال‌هاست که در خط مقدم دفاع از ارزش‌های الهی، تمامیت ارضی میهن، و امنیت امت اسلامی ایستاده است.

دولت‌هایی که دستشان آلوده به حمایت از رژیم‌های قاتل، غاصب و کودک‌کش است، حق ندارند مدافعان حق و مقاومت را تروریست بنامند. این همان وارونه‌نمایی شیطان است که قرآن در موردش فرمود:  «یُریدون لیُطفِئوا نورَ اللهِ بأفواهِهم و اللهُ مُتِمُّ نورِه» (صف/۸)

علمای اهل سنت استان  کردستان، از سر ایمان و تعهد الهی، اعلام می‌کنیم که سپاه پاسداران، نه تنها تروریست نیست بلکه مصداق آشکار *«وَجاهِدوا فی اللهِ حقَّ جِهادِه»* است؛ پاسداران عزت امت اسلامی‌اند، مردانی که شب را با نیایش و روز را با جهاد در راه خدا می‌گذرانند.

ما از دولت‌های غربی می‌خواهیم به جای دنباله‌روی کورکورانه از سیاست‌های ضداسلامی و ضدایرانی، به وجدان بشری و منطق انسانی بازگردند، که ظلم به مجاهدان راه حق، جز رسوایی در دنیا و عذاب در آخرت ندارد. زیرا پیامبر اکرم ﷺ فرمود: «من أعان ظالماً سلطه الله علیه» — هر کس ظالمی را یاری کند، خداوند او را بر همان ظالم مسلط خواهد ساخت.

ما ماموستایان  کردستان، از عمق جان اعلام می‌کنیم:  سپاه در قلب ملت است و هرگاه دشمنان بخواهند نور خدا را خاموش کنند، همانند تمام تاریخ، به تاریکیِ خودشان گرفتار خواهند شد.  

«إنَّ الله یُدافع عن الذین آمنوا» (حج/۳۸) — و این وعده الهی درباره مجاهدان سپاه قطعی و صادق است.

در پایان، با توکل بر خدای لایزال و درس‌گرفتن از سنت پیامبران، می‌گوییم: ما تا آخرین نفس از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این شجره طیبه مقاومت، دفاع خواهیم کرد و هر تهدید و برچسب باطل را چون غباری از چهره حقیقت خواهیم زدود.  

اللهم احفظ قائدنا و احفظ بلادنا من کید الأعداء، و اجعل جنود الإسلام علی الحق منصورین.  
والله غالب علی أمره ولکن اکثر الناس لا یعلمون.

جمعی از علمای اهل سنت استان کردستان  
12 آذر ۱۴۰۴

انتهای پیام/