شناسهٔ خبر: 76104098 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

قدردانی از منابع طبیعی برای حفاظتی از جنگل‌های اردبیل

معاون دادگستری استان اردبیل، گفت: اقدامات مناسب و پیشگیرانه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل در صیانت از جنگل‌ها و مراتع در ماه‌های اخیر قابل قدردانی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، یوسف خدادادی عصر امروز در جلسه شورای حفظ بیت‌المال در دادگستری استان اردبیل، اظهار کرد: در مدت کوتاهی که مدیریت جدید منابع طبیعی، مسئولیت این مجموعه را عهده‌دار شده، فعالیت‌ها و اقدامات مؤثری را در حفاظت و صیانت از جنگل‌ها انجام داده و قطعا این فعالیت‌ها در میان مدت و درازمدت زمینه حفظ و صیانت از این سرمایه‌های ملی و طبیعی را فراهم می‌آورد.

وی افزود: برخی ایرادات و اشکالات به وجود آمده مربوط به گذشته است و انتظار می‌رود مدیریت جدید این مجموعه با دقت و مراقبت جدی‌تر زمینه کاستن از دغدغه‌ها و مشکلات را در این حوزه فراهم کنند.

معاون دادگستری استان اردبیل تصریح کرد: در سه حوزه باید اقدامات متوازنی را شاهد باشیم که اولین اقدام موضوع فرهنگسازی و بهره‌گیری از ظرفیت علاقه‌مندان به طبیعت است تا از آتش‌سوزی‌ها، تخریب مراتع و قطع درختان جلوگیری شود.

خدادادی گفت: دومین رویکرد در حوزه انتظامی و جلوگیری از تخریب مراتع و جنگل‌ها است که یگان حفاظت باید به نیروهای بیشتر همراه با تجهیزات و امکانات مطلوب آراسته شوند تا برخی از سوءاستفاده‌ها در جنگل‌ها و مراتع به حداقل برسد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در کنار این امر، باید حقوق و قوانین در این حوزه مورد توجه قرار گیرد تا در تشکیل پرونده‌ها نیز برخی ایرادات و اشکالات گذشته رفع و در دفاع از این سرمایه‌‌های ملی بخش حقوقی منابع طبیعی حضور فعال‌تر و پررنگ‌تری را در پیگیری پرونده‌ها انجام دهد.

معاون دادگستری استان اردبیل اضافه کرد: متأسفانه در رسیدگی به پرونده ارجاعی از منابع طبیعی برخی ایرادات و ابهامات وجود دارد که امیدواریم در تهیه لایحه ارسالی به دادگاه از حرکت‌های تکراری جلوگیری شده و به نوعی مسئول حقوقی با حضور در جلسات رسیدگی به تخلفات رخ داده، از حق و حقوق دولتی حمایت کند.

خدادادی بیان کرد: در کنار این موضوعات، باید سنددار کردن اراضی کشاورزی و طبیعی باقیمانده نیز در سریعترین زمان انجام شود که امیدواریم امور اراضی در این زمینه بیشترین همکاری را با ثبت اسناد انجام دهد.

وی یادآور شد: تاکنون بیش از 80 درصد کارها در این حوزه انجام شده و صدور سند بدون تأخیر و تعلل در حال انجام است و امیدواریم نتیجه این کار به تثبیت مالکیت روستاها و منابع طبیعی منجر شود.

انتهای پیام/131/.