شناسهٔ خبر: 76103915 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

همسر سردار شهید رشید:

اکنون که مردانمان را نیاورده‌ایم، بر عهد خود پابرجاییم

همسر شهید غلامعلی و مادر شهید امین‌عباس رشید در حسینیه امام خمینی(ره) گفت: اکنون که مردان و پسرانمان را نیاورده‌ایم، بر عهد خود پابرجاییم؛ پابرجا بمان ای وطن.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، به مناسبت وفات ام‌البنین، مادر حضرت ابوالفضل و سه پسر دیگری که در روز عاشورا به شهادت رسیدند و روز گرامیداشت مادران و همسران شهدا، رهبر معظم انقلاب در حسینیه امام خمینی میزبان جمع کثیری از مادران و همسران شهدا بودند. در این برنامه سارا ترابی کیا، همسر شهید غلامعلی و مادر شهید امین‌عباس رشید در حضور رهبر انقلاب با صلابت به ایراد سخن پرداخت و اظهار کرد: امروز که مستکبرین عالم آنچه در فهم همه انسان‌ها و ملت‌های جهان جرم و جنایت است، انجام می‌دهند، ما بانوان این سرزمین اعلام می‌کنیم استقامت ما را وسعتی است از هابیل تاکنون.

وی در ادامه سخنانش عهد خود با پرچم‌دار این انقلاب یادآور شد و افزود: عهد می‌بندیم تا برخاستن فریاد جبرئیل در زمین و آسمان و آوردن مژده ظهور امام خواهیم ایستاد.

این همسر و مادر شهید همچنین از سختی‌های این راه و قدم‌های استوار بانوان سرزمینش گفت: داغ دیدن در میانه میدان، فراق، فقدان، هجران و بی‌خانمانی دائماً داغ دل را تازه می‌کند؛ اما در این بازار آنچه خریدار دارد، تسلیم و رضاست. از عمق جان می‌گوئیم رهبرا «ستجدونی انشاالله من الصابرین» و زمزمه سر می‌دهیم: ای قرارگاه جان و تن، ای وطن، ای آبادتر از هر آبادی، ای مهد مهربانی‌ها، اکنون که مردان و پسرانمان را نیاورده‌ایم، بر عهد خود پابرجاییم؛ پابرجا بمان ای وطن.

ترابی کیا با آرزوی ظهور حضرت مهدی (عج) به سخنانش پایان داد و افزود: به امید و آرزوی ظهور دولت حق و دادن پرچم نظام اسلامی به دست مبارک حضرتتان به دست ولی امر. ما تا آن لحظه اعلام سربازی خودمان را محضرتان اعلام می‌داریم.