شناسهٔ خبر: 76103765 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

با دستور رئیس حوزه قضایی جازموریان، مطب متخلف پلمب شد

 رئیس حوزه قضایی جازموریان، با تأکید بر اینکه هیچ‌گونه تخلف بهداشتی قابل اغماض نیست، از پلمب یک مطب پزشک در این شهرستان به دنبال گزارش‌های مردمی و تخلفات محرز بهداشتی خبر داد

صاحب‌خبر -

/

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان محمدرسول مکران‌نژاد، در تشریح جزئیات این اقدام گفت: پس از دریافت گزارش‌های مردمی و بررسی‌های کارشناسان مرکز بهداشت، مشخص شد که در این مطب موارد متعددی از تخلفات وجود دارد؛ از جمله ضدعفونی‌نشدن تجهیزات، نگهداری غیراصولی پسماندهای پزشکی و رعایت‌نشدن پروتکل‌های کنترل عفونت، بر همین اساس دستور پلمب آن صادر شد.

 

مکران‌نژاد تأکید کرد: فعالیت این مرکز درمانی تنها در صورت رفع کامل نواقص و تأیید کارشناسان بهداشت مجدداً امکان‌پذیر خواهد بود.

 

رئیس حوزه قضایی جازموریان همچنین از مردم خواست در گزارش تخلفات مشارکت فعال داشته باشند و افزود: از شهروندان انتظار داریم هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق سامانه‌های رسمی اطلاع دهند تا روند نظارت و برخورد قانونی با جدیت ادامه یابد.