شناسهٔ خبر: 76103082 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

گزارش همشهری؛

خط مقدم مبارزه با تروریسم؛ میزبان رزمایش «سهند ۲۰۲۵»

خط مقدم مبارزه با تروریسم، یعنی ایران، حالا میزبان رزمایش بزرگ ضد تروریستی «سهند ۲۰۲۵» شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین؛ خط مقدم مبارزه با تروریسم، یعنی ایران، حالا میزبان رزمایش بزرگ ضد تروریستی «سهند ۲۰۲۵» شده است.

این رزمایش که از روز دوشنبه (۱۰ آذر) در شهرستان شبستر استان آذربایجان شرقی آغاز شده، نیروی زمینی سپاه پاسداران است که وزارت امور خارجه هم در آن همکاری دارد.

در این رزمایش کشورهای بلاروس، هند، چین، پاکستان، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان و ازبکستان مشارکت دارند.

عربستان، جمهوری آذربایجان و عراق هم مهمانان این رزمایش هستند.

این رزمایش را باید «نخستین عملیات صحرایی سازمان شانگهای در قلمروی جمهوری اسلامی ایران» دانست؛ فرصتی بزرگ برای انتقال تجربیات ایران در زمینه مبارزه با تروریسم به کشورهای دیگر.

«کاظم غریب‌آبادی» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه چند روز پیش میزبانی ایران از این رزمایش را «ائتلاف‌سازی در راستای معماری جدید امنیت منطقه‌ای» توصیف کرد.

این رزمایش ۵ روزه شامل ۱۸ هیات عالی‌رتبه از کشورهای عضو شانگهای است که پنج‌شنبه، یعنی فردا به لحاظ عملیاتی به اوج خود خواهد رسید.