شناسهٔ خبر: 76101521 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

ارائه حدود ۱۰۰۰ مقاله محققان داخلی و خارجی در کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی

سی‌ویکمین کنگره ملی و ششمین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران با دریافت حدود یک‌هزار مقاله ازمحققان و دانش پژوهان حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی آغاز به کار کرد.

صاحب‌خبر -

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی چهارشنبه ۱۲ آذر، دراین همایش گفت: از مجموع مقاله‌های ارسالی به دبیرخانه این همایش، دانشگاه حدود ۸۶۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.

وی افزود: از بین مقاله‌های پذیرفته‌شده حدود ۱۲۰ مقاله به‌صورت سخنرانی ارائه و بقیه مقالات نیز در قالب پوستر در معرض دید شرکت‌کنندگان قرار خواهد گرفت.

رئیس برگزاری ششمین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه چهار پنل تخصصی سخنرانی نیز طی دو روز برگزاری این کنگره پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: همزمان با برگزاری این کنگره بین‌المللی، سومین رویداد «صدرا» نیز با حضور ۲۳ واحد تولیدی برتر حوزه صنایع غذایی کشور توانمندی‌های خود را در این بخش به نمایش گذاشتند.

برجسته افزود: برگزاری رویداد صدرا فرصتی بی‌نظیر برای ایجاد ارتباط مؤثر میان دانشگاه، صنعت و دانشجویان است و باعث ارتقای کاربردپذیری آموزش و توسعه مهارت‌های عملی دانشجویان می‌شود. این اقدام کاملاً همسو با اهداف و برنامه‌های سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی با اشاره به اینکه برگزاری ششمین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی با حضور شرکت‌های معتبر صنعت غذایی کشور زمینه‌ای گسترده برای تبادل دستاوردهای علمی، معرفی فناوری‌های نوین و شبکه‌سازی میان پژوهشگران و صنعتگران فراهم کرده است، اضافه کرد: برگزاری برنامه‌هایی از این دست با رویکرد سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در جهت ارتقای پژوهش‌های کاربردی و ارتباط موثر دانشگاه با صنعت طراحی شده‌اند.

به گفته برجسته، برگزاری رویدادهایی از این دست به توسعه پژوهش‌های کاربردی، ایجاد حلقه کارآفرینی و اشتغال، و تقویت نقش دانشگاه‌ها در اقتصاد دانش‌بنیان کمک شایانی خواهد کرد و کاملاً مطابق با سیاست‌ها و اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی است.

انتهای پیام