شناسهٔ خبر: 76099440 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

ضرورت پیگیری برای تحقق وعده ها و مصوبات سفر وزرا به آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی، دستگاه های اجرایی را مامور به پیگیری برای تحقق وعده ها و مصوبات سفر وزرا و مقامات ملی به آذربایجان شرقی کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، بهرام سرمست در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به سفر وزرا، اعضای هیئت دولت و کمیسیون‌ های مجلس شورای اسلامی به آذربایجان شرقی گفت: دستگاه‌ های اجرایی موظف هستند نتایج و دستاوردهای این سفرها را در حوزه‌های تخصصی خود احصا کرده و در جلسات ستاد ارائه دهند. 

استاندار آذربایجان شرقی تأکید کرد: پیگیری مصوبات این سفرها یک اولویت مهم برای استان است و باید اطمینان حاصل شود که وعده‌های داده شده به مردم به نتیجه می‌رسد.

وی با بیان اینکه مطالبه‌ گری یکی از شاخصه‌ های اصلی مدیریت موفق است، تأکید کرد: مدیران دستگاه‌ها باید روحیه مطالبه‌ گری را در مجموعه‌های خود تقویت کنند. انتظار می‌رود مدیران با جدیت از دستگاه‌ های مرتبط، اجرای تعهدات و وعده‌ها را مطالبه کنند تا فرصت‌ های ایجاد شده برای استان، به‌ویژه در جریان سفر وزرا، به نتایج ملموس در حوزه تولید، اشتغال و سرمایه‌گذاری منجر شود.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به برنامه‌های «سه‌شنبه‌های اقتصادی» و «جمعه‌های کاری» به‌عنوان دو محور مهم تحرک‌ بخشی به اقتصاد استان گفت: هدف‌گذاری این برنامه‌ها، استقبال عملی از سرمایه‌ گذاران، حل مشکلات واحدهای تولیدی، و پشتیبانی میدانی از طرح‌ های توسعه و سرمایه‌ گذاری است و لازم است دستگاه‌ ها با حضور فعال خود برنامه‌ های اجرایی خود را به‌صورت عملیاتی دنبال کنند.

وی همچنین بر ضرورت ارائه گزارش‌ های جامع و مستند از عملکرد دستگاه‌ها تأکید کرد و افزود: دبیرخانه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با همکاری اعضای کارگروه، گزارشی دقیق از میزان تحقق مصوبات سه‌شنبه ‌های اقتصادی تهیه کند؛ گزارشی که شامل مصوبات اجرا شده، مصوبات در حال اجرا و نیز مواردی باشد که به هر دلیلی عملیاتی نشده‌اند تا تصمیم ‌گیری‌ های آتی بر اساس اطلاعات صحیح و کامل انجام گیرد.

سرمست با بیان اینکه ستاد تسهیل باید به نهادی مؤثر در رفع مشکلات تولید کنندگان تبدیل شود، اظهار کرد: مصوبات این ستاد باید با نگاه تسهیل ‌گری و رویکرد مانع‌زدایی، همراه با همکاری و هم‌ افزایی تمامی اعضا اجرایی شود تا بنگاه‌ های اقتصادی بتوانند بدون تأخیر و مشکل به مسیر رشد و توسعه خود ادامه دهند.

وی در پایان خواستار همکاری بیشتر دستگاه‌ ها برای شتاب‌ بخشی به روند رفع موانع تولید شد و افزود: تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران رکن اصلی اقتصاد استان هستند و حمایت از آنها باید در صدر اولویت‌ های تمامی دستگاه‌ها قرار گیرد.

انتهای پیام/