شناسهٔ خبر: 76098178 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟

توضیح درباره تغییرات سهمیه کارت سوخت/اصلاح قیمت مرغ/توصیه وزیر بهداشت به گروه‌های پرخطر

اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه-دوازدهم آذر ۱۴۰۴) هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سؤالات‌ آنها پاسخ دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، یکصد و سی و سومین جلسه هیات دولت،  به ریاست محمدرضا عارف برگزار شد و در این جلسه شیوه رسیدگی به شکایت دستگاه‌های اجرایی زیر مجموعه قوه مجریه از رسانه‌ها، اصلاحیه اساسنامه نمونه شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران روستایی و آیین‌نامه ممنوعیت تامین و ارتقای هر گونه موسسه آموزش عالی جدید -به استثنای موسسات آموزش عالی آزاد- به  مدت ۲ سال، مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

همچنین مشروح گفت‌وگوهای محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،‌ حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری،‌ محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور،‌ محسن پاک‌نژاد وزیر نفت،‌ غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی، محمدصادق معتمدیان استاندار تهران،‌ علاءالدین رفیع‌زاده رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور را می‌توانید در لینک‌های زیر بخوانید.

اصلاح قیمت مرغ/توضیح درباره تغییرات سهمیه کارت سوخت/توصیه وزیر بهداشت به گروه‌های پرخطر

توصیه وزیر بهداشت به گروه‌های پرخطر در روزهای پایانی پاییز

محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور، به گروه‌های پرخطر توصیه کرد در روزهای پایانی فصل پاییز که ابتلا به آنفلوانزا روند افزایشی می‌یابد واکسن بزنند.

اصلاح قیمت مرغ/توضیح درباره تغییرات سهمیه کارت سوخت/توصیه وزیر بهداشت به گروه‌های پرخطر

هیبریدی‌کردن موتور خودروهای داخلی آغاز شده است

محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به بررسی موضوع آلودگی هوا در جلسه امروز هیات وزیران،‌ گفت: در زمینه بهبود کیفیت هوا به اجرای پروژه برقی‌سازی موتورسیکلت‌ها اقدام می‌کنیم تا ۲۰ هزار موتورسیکلت برقی در تهران توزیع شود.

وی همچنین درباره کیفیت موتور خودروهای ساخت داخل، تاکید کرد: کیفیت خوب نیست اما رئیس‌جمهوری هم در این زمینه به خودروسازان اخطار داده و یکی از کارخانه‌ها هم هیبریدی کردن موتورها را آغاز کرده است‌.

اصلاح قیمت مرغ/توضیح درباره تغییرات سهمیه کارت سوخت/توصیه وزیر بهداشت به گروه‌های پرخطر

رئیس‌جمهوری در جمع دانشجویان حاضر می‌شود

حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری از حضور و سخنرانی رئیس‌جمهوری در یکی از دانشگاه‌ها به مناسبت روز دانشجو خبر داد و افزود: همچنین برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا وزرا، استانداران و مقامات دولتی به مناسبت ۱۶ آذر در دانشگاه‌ها حضور یابند.

اصلاح قیمت مرغ/توضیح درباره تغییرات سهمیه کارت سوخت/توصیه وزیر بهداشت به گروه‌های پرخطر

سهمیه‌های ۶۰ و ۱۰۰ لیتری بنزین تغییر نمی‌کند

محسن پاک‌نژاد وزیر نفت هرگونه تغییر در سهمیه‌های ۶۰ و ۱۰۰ لیتری بنزین را رد کرد و افزود: کارگروه اجرای مصوبه نحوه اجرا و زمان آن را تعیین خواهد کرد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره کیفیت بنزین وارداتی هم تصریح کرد: کیفیت بنزین وارداتی در آزمایشگاه‌ها آزمایش شده و مشکلی ندارد.

اصلاح قیمت مرغ/توضیح درباره تغییرات سهمیه کارت سوخت/توصیه وزیر بهداشت به گروه‌های پرخطر

با گران‌فروشی مقابله می‌کنیم/قیمت مرغ متعادل شده است

غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت کالاها در بازار، گفت: مقابله با گرانفروشی از سوی وزارتخانه‌های کشاورزی، صمت و دادگستری (سازمان تعزیرات) در حال انجام است تا اگر گرانفروشی خصوصا در زمینه کالاهای سبد غذایی وجود دارد با آن برخورد شود.

وزیر کشاورزی درباره تغییر قیمت مرغ، تصریح کرد: قیمت مرغ اصلاح شده و متعادل است و مرغ هم در بازار وجود دارد.

اصلاح قیمت مرغ/توضیح درباره تغییرات سهمیه کارت سوخت/توصیه وزیر بهداشت به گروه‌های پرخطر

برقی‌سازی موتورسیکلت‌ با بسته تشویقی انجام می‌شود

محمدصادق معتمدیان استاندار تهران با اشاره به اینکه ۵۹ درصد آلودگی هوای تهران به آلاینده‌های متحرک مربوط است و در این راستا سال گذشته ۳۵۰ هزار خودرو اسقاط شد،‌ افزود: همچنین در برنامه‌ای مقرر شده ۲۰ هزار موتور نیز برقی‌سازی شوند که برای این امر بسته تشویقی در نظر گرفته شده است.

اصلاح قیمت مرغ/توضیح درباره تغییرات سهمیه کارت سوخت/توصیه وزیر بهداشت به گروه‌های پرخطر

توضیح رفیع‌زاده درباره اجرای مصوبه جذب ۵۰۰ مدیر جوان

علاءالدین رفیع‌زاده رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور درباره اجرای مصوبه جذب ۵۰۰ مدیر جوان توضیحاتی ارائه کرد.

وی با اشاره به اینکه مصوبه‌ای در شورای عالی اداری برای جذب ۵۰۰ مدیر جوان داشتیم، گفت: شنبه - پانزدهم آذر آگهی جذب منتشر می‌شود و ثبت‌نام نیز از ۲۲ آذر آغاز خواهد شد. پیش‌بینی این است افراد منتخب حدود ۱۸ ماه تحت آموزش و راهبری قرار بگیرند تا به‌عنوان مدیران مستعد، قابلیت به‌کارگیری در دستگاه‌های اجرایی را پیدا کنند و معمولاً همه رشته‌های دانشگاهی در این امر در نظر گرفته می‌شوند.

انتهای پیام