شناسهٔ خبر: 76097674 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

پوسترهای چهارمین جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی رونمایی شد

پوسترهای چهارمین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی با طراحی علیرضا کیایی رونمایی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ستاد خبری جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی، پوستر اصلی و پوستر بخش جایزه ویژه خوزستان چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی، عصر روز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ در نشست شورای سیاست‌گذاری جشنواره و با طراحی علیرضا کیایی رونمایی شد.

ایمان رحیم‌پور، دبیر اجرایی چهارمین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی، با اشاره به انتخاب عناصر هویتی در طراحی پوسترها گفت: برای نخستین‌بار پوسترهای ما برگرفته از آثار تاریخی همچون جام ارجان و مرد شَمی هستند.

او افزود: درباره هر دو اثر، کتاب‌های پژوهشی تألیف دکتر اردشیر صالح‌پور را به کار اضافه کردیم به این صورت که فایل PDF این کتاب‌ها روی سایت جشنواره قرار گرفته تا علاقه‌مندان بتوانند درباره پیشینه فرهنگی و اصالت نقش‌هایی که در پوسترها به کار رفته است، مطالعه کنند.

در ادامه علیرضا کیایی، طراح پوسترهای جشنواره نیز در توضیح آثار خود گفت: تلاش ما این بود که میراث‌فرهنگی خوزستان را به‌صورتی ملموس در پوسترها منعکس کنیم. در پس‌زمینه پوستر اصلی از بخشی از کاشی‌کاری مسجد خرمشهر استفاده شده و در پوستر جایزه ویژه خوزستان نیز تصویر مجسمه مرد شَمی و سردر طاق ایوان مدائن به‌کار رفته است. روی پوسترها یک QR کد طراحی شده است که لینک دسترسی به کتاب‌های مرتبط را در اختیار مخاطبان می‌گذارد.

این گرافیست افزود: برای طراحی نقشِ برگرفته از جام ارجان، از نتایج یک پروژه تحقیقاتی تازه درباره بازیابی رنگ‌های اصلی این اثر تاریخی استفاده کردیم و رنگ‌های مورد استفاده در پوستر، مطابق همان پژوهش انتخاب شده است.

چهارمین جشنواره بین‌المللی چند رسانه‌ای میراث‌فرهنگی به دبیری مهدی فرجی ۱۷ تا ۲۰ دی ماه در استان خوزستان به میزبانی شهر اهواز برگزار می‌شود.