شناسهٔ خبر: 76096723 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

احداث مجتمع خدماتی گلابدره جایگزین کانکس میوه و تره‌بار می‌شود

مجتمع خدماتی گلابدره با هدف ارتقای خدمات رسانی شهری به شهروندان، جایگزین کانکس قدیمی عرضه میوه و تره‌بار خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، هادی حق‌بین، شهردار منطقه یک، به همراه مهدی بختیاری‌زاده، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، از محل اجرای پروژه مجتمع خدماتی گلابدره بازدید کرد و گفت: این مجتمع که در چندین طبقه احداث می‌شود، قرار است جایگزین کانکس قدیمی عرضه میوه و تره‌بار در این محله شده و خدمات گسترده‌تری را به شهروندان ارائه دهد.

او افزود: این مجموعه شامل میدان میوه و تره‌بار به‌روز و استاندارد، پارکینگ عمومی و ایستگاه تاکسی خواهد بود و هدف آن، افزایش کیفیت خدمات و بهبود دسترسی ساکنان به نیازهای روزانه است.

 شهردار منطقه یک در این بازدید بر اهمیت ایجاد فضاهای خدماتی مناسب در محلات شمال تهران تأکید کرد و ساخت این مجتمع را اقدامی مؤثر در ارتقای رفاه شهروندان دانست.

انتهای پیام/