شناسهٔ خبر: 76095064 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

برگزاری رویداد تخصصی «مد و لباس ایرانی ـ اسلامی» در گذر گلستان

رویداد تخصصی «مد و لباس ایرانی ـ اسلامی» در گذر گلستان مشهد برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس به نقل از روابط‌عمومی سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی، عارف عباسی با تشریح روند فعال‌سازی مجدد گذر گلستان و اهداف برگزاری این برنامه اظهار کرد: رویداد تخصصی «مد و لباس ایرانی ـ اسلامی» با هدف حمایت مؤثر از تولیدکنندگان بومی، حمایت از تولید پوشاک ایرانی ـ اسلامی، رونق‌بخشی به فضاهای راکد شهری و تقویت ظرفیت‌های اقتصاد خلاق، از امروز به مدت ۱۰ روز در حد فاصل خیابان ابن‌سینا تا دانشگاه ۱۹ آغاز به کار کرده است.

عباسی افزود: با تکلیف شهرداری مبنی بر مولدسازی فضاهای بلااستفاده و تبدیل آنها به محورهای رویدادی و اقتصادی، برنامه ی احیا و بهره‌برداری علمی از این گذر در دستور کار قرار گرفت و پس از تحویل رسمی در آبان‌ماه، عملیات آماده‌سازی در مدت کوتاه انجام شد.

وی اضافه کرد: در این رویداد بیش از ۵۰ تولیدکننده پوشاک شامل چادر، عبا، مانتو، لباس ایرانی ـ اسلامی، کیف و کفش همچنین هنرمندان صنایع‌دستی و صاحبان مشاغل خانگی، محصولات خود را در قالب غرفه‌های موضوعی و منظم ارائه می‌کنند تا شهروندان بتوانند به‌صورت مستقیم از تولیدکنندگان خرید کنند.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری با تأکید بر اهمیت نقش این رویدادها در اقتصاد شهری گفت: برپایی چنین بازارهای موقت علاوه بر حمایت از کارآفرینان و کسب‌وکارهای کوچک، فرصتی برای سنجش نیازهای مخاطبان، ارزیابی نقاط قوت و ضعف، و برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری پایدار و بلندمدت را فراهم می‌کند.

عباسی خاطرنشان کرد: رویکرد سازمان در این دوره بر ایجاد فضایی فرهنگی، خانوادگی و امن با محوریت ترویج هویت ایرانی ـ اسلامی است تا گذر گلستان به عنوان یک محور تاریخی بر روی کال قره خان و در امتداد پارکهای خطی و محلی بتواند به یکی از کانون‌های پایدار رویدادهای شهری و نمایشگاه‌های تخصصی تبدیل شود.