شناسهٔ خبر: 76088560 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

مخالفت پاپ لئو با حمله آمریکا به ونزوئلا

رهبر کاتولیک‌های جهان اعلام کرد که از نظر او آمریکا باید «راه دیگری» برای مدیریت اوضاع در ارتباط با ونزوئلا پیدا کند و نسبت به هرگونه حمله نظامی هشدار داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بولتن نیوز به نقل از ایسنا، رهبر کاتولیک‌های جهان اعلام کرد که از نظر او آمریکا باید «راه دیگری» برای مدیریت اوضاع در ارتباط با ونزوئلا پیدا کند و نسبت به هرگونه حمله نظامی هشدار داد.

لئو که چندین سال به عنوان مبلغ مذهبی و اسقف در پرو فعالیت داشته است، روز سه‌شنبه در حال بازگشت از بیروت به رم به خبرنگاران گفت: احتمال فعالیت یا حتی عملیات برای حمله به خاک ونزوئلا وجود دارد. واقعاً معتقدم که بهتر است به دنبال راه‌های گفت وگو و شاید فشار از جمله فشار اقتصادی باشیم و راه دیگری برای تغییر را جستجو کنیم.

اولین اظهارات پاپ آمریکایی در زمانی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان آمریکا و ونزوئلا افزایش یافته و وی گفت که رهبران کلیسا در این کشور آمریکای جنوبی به دنبال «راه‌هایی برای آرام کردن اوضاع» هستند.