شناسهٔ خبر: 76078335 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

سخنگوی قوه قضائیه: آتش زدن عمدی جنگل‌ها ۳ تا ۱۰ سال حبس را به دنبال خواهد داشت

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی در استان مازندران گفت: این جنگل‌ها سابقه تمدنی چند هزار ساله دارند و آتش‌سوزی اخیر باعث تاثر نه تنها ایرانیان بلکه جامعه جهانی شد.

صاحب‌خبر -
سخنگوی قوه قضائیه: آتش زدن عمدی جنگل‌ها ۳ تا ۱۰ سال حبس را به دنبال خواهد داشت
کد خبر: 750174
|
۱۴۰۴/۰۹/۱۱ ۱۲:۰۳:۰۷

نشست خبری اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه امروز ۱۰ آذر ۱۴۰۴ برگزار شد .

به گزارش ایسنا، سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی در استان مازندران گفت: این جنگل‌ها سابقه تمدنی چند هزار ساله دارند و آتش‌سوزی اخیر باعث تاثر نه تنها ایرانیان بلکه جامعه جهانی شد. در ساعات اولیه وقوع حادثه، همکاران قضایی ما به صورت میدانی از محل بازدید کردند و دستورات لازم برای حضور پررنگ دستگاه‌های اجرایی صادر شد. همچنین پرونده‌ای برای بررسی تقصیر احتمالی افراد در این حادثه تشکیل شده است و پس از مشخص شدن میزان قصور، نتایج اطلاع‌رسانی خواهد شد و برخورد قانونی انجام خواهد شد.

جهانگیر تأکید کرد: آتش زدن عمدی جنگل‌ها طبق قوانین کشور مجازات سنگینی دارد و حبس سه تا ۱۰ سال را به دنبال خواهد داشت. هر کسی که با هدف خدمت به دشمنان یا اهداف شوم دیگر، به صورت عمدی جنگل‌ها را به آتش بکشد، علاوه بر پیگرد قضایی، با قاطعیت با او برخورد خواهد شد. ما اجازه نمی‌دهیم این سرمایه ملی بی‌جهت از بین برود و رسیدگی به پرونده‌ها بدون اغماض ادامه خواهد داشت.

برچسب‌ها: