به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، بابک هدایی اظهار کرد: ساعت ۱:۱۰ بامداد _سهشنبه یازدهم آذر_ وقوع حادثه نشت گاز مونوکسید کربن (CO) در خوابگاه شبانهروزی دخترانه روستای کوله واقع در شهرستان دیواندره به دیسپچ اورژانس ۱۱۵ گزارش شد که پس از اعلام حادثه، کارشناسان دیسپچ، بلافاصله چهار دستگاه آمبولانس از پایگاههای نزدیک را به محل حادثه اعزام کردند.
وی افزود: هشت دانشآموز ساکن این خوابگاه بر اثر انتشار گاز مونوکسید کربن دچار علائم مسمومیت شامل سردرد، تهوع، ضعف، گیجی و مشکلات تنفسی شده بودند.
رئیس مرکز اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث استان کردستان ادامه داد: کارشناسان فوریتهای پزشکی پس از رسیدن به محل، ضمن ارزیابی سریع و ایمنسازی محیط، اقدامات درمانی اولیه شامل اکسیژنتراپی، پایش علائم حیاتی و تثبیت وضعیت عمومی بیماران را انجام دادند و مصدومان پس از دریافت اقدامات درمانی پیشبیمارستانی، جهت ادامه مراقبتهای تخصصی به بیمارستان امام خمینی دیواندره منتقل شدند.
هدایی با تأکید بر ضرورت نصب و بازبینی دورهای تجهیزات گرمایشی در مدارس و خوابگاهها، بر آگاهی نسبت به علائم مسمومیت گاز مونوکسید کربن و چگونگی پیشگیری از آن، تاکید کرد.