شناسهٔ خبر: 76069060 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

گاردین: پخت‌و‌پز با گاز در آمریکا گران‌تر می‌شود

صاحب‌خبر -

شفقنا – آمریکایی‌هایی که در تعطیلات یا هر وعده غذایی دیگری در آینده نزدیک از اجاق گاز برای پخت و پز استفاده می‌کنند، با افزایش مداوم هزینه‌های قبوض مواجه خواهند شد و انتظار می‌رود قیمت بنزین تا سال آینده نیز افزایش یابد.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، تحلیل اخیر اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده (EIA) نشان می‌دهد که خانوارهای آمریکایی امسال به طور متوسط ​​۴ درصد بیشتر برای گاز در مقایسه با سال ۲۰۲۴ هزینه خواهند کرد و بخش‌های صنعتی و نیروگاهی افزایش قیمت بسیار بالاتری را تجربه خواهند کرد.

هزینه گاز لوله‌کشی‌شده به منازل مردم در ماه سپتامبر نسبت به سال قبل ۱۱.۷ درصد افزایش یافت که نرخ تورم بالاتری نسبت به سایر زمینه‌های اندازه‌گیری‌شده توسط دولت فدرال—مانند مواد غذایی، مراقبت‌های پزشکی و پوشاک—است.

امسال، با وجود وعده رئیس جمهور دونالد ترامپ مبنی بر اینکه «از روز اول، تورم را پایان خواهیم داد و آمریکا را دوباره مقرون به صرفه خواهیم کرد»، تمامی قبض‌های انرژی برای بسیاری از آمریکایی‌ها به شدت افزایش یافته است. رئیس جمهور وعده داده بود که هزینه‌های انرژی آمریکایی‌ها را در طول سال اول ریاست جمهوری خود به نصف کاهش دهد.

کریس رایت، وزیر انرژی ایالات متحده، اعلام کرده که این جدول زمانی اکنون ممکن است تا حدودی طولانی‌تر شود.

رایت روز دوشنبه به فاکس نیوز گفت: فکر می‌کنم به زودی شاهد توقف افزایش قیمت برق خواهیم بود و امیدواریم در نیمه اول سال ۲۰۲۶ به این هدف دست یابیم.

تحلیل‌گران می‌گویند هزینه بالای بنزین که در حدود نیمی از خانه‌های آمریکایی مصرف می‌شود، به عوامل مختلفی بستگی دارد. رویدادهای مربوط به وضعیت جوی غیرعادی و شدید، پیامدهای حمله روسیه به اوکراین و افزایش هزینه‌های تأمین‌کنندگان، همگی تأثیرات غیرمستقیمی بر افزایش قیمت‌ها برای خانوارهای آمریکایی داشته‌اند.

اما یکی از عوامل کلیدی افزایش قیمت گاز در سال‌های آینده احتمالاً تلاش مشتاقانه ترامپ برای صادرات گاز حفاری‌شده در آمریکا به عنوان گاز طبیعی مایع‌شده (ال‌ان‌جی) خواهد بود. در دوران ریاست جمهوری جو بایدن، ایالات متحده صادرات ال‌ان‌جی را متوقف کرد، زیرا وزارت انرژی دریافت که صادرات بیشتر، هزینه‌های گاز را برای خانوارهای آمریکایی افزایش می‌دهد.

با این حال، ترامپ به این توقف پایان داد و مجوزهای صادرات برای چهار ترمینال جدید که ال‌ان‌جی را به سراسر جهان ارسال می‌کنند، صادر کرده است. آمریکا صادرکننده پیشرو ال‌ان‌جی در جهان است و اکنون روزانه حدود ۱۵ میلیارد فوت مکعب گاز صادر می‌کند که ۲۵ درصد نسبت به سطح سال گذشته افزایش نشان می‌دهد.

ساخت ترمینال صادرات ال‌ان‌جی برنامه‌ریزی‌شده چندین سال طول خواهد کشید، اما مشکلاتی در حال حاضر در ناوگان وجود دارد، و هر ترمینال ال‌ان‌جی کاملاً عملیاتی در ایالات متحده در سال‌های اخیر محدودیت‌های آلودگی فدرال را نقض کرده است. گاز یک سوخت فسیلی است که هنگام سوختن به طرز خطرناکی جهان را گرم می‌کند و با در نظرگرفتن حمل و نقل و فرآوری، تصور می‌شود که حتی از زغال سنگ هم آلاینده‌تر است.

طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده، این رونق صادرات سال آینده آسیب قابل توجهی خواهد دید؛ به طوری که قیمت عمده فروشی گاز ۱۶ درصد بیشتر از سال ۲۰۲۵ خواهد شد «که عمدتاً به دلیل افزایش صادرات گاز طبیعی مایع در بحبوحه رشد ثابت تولید» است.

افزایش قیمت گاز و برق در بحبوحه مجموعه‌ای از هزینه‌های رو به وخامت دیگر است که آمریکایی‌ها به دلیل بحران آب و هوا با آن مواجه هستند. نرخ بیمه مسکن در بسیاری از نقاط کشور، در بحبوحه تأثیرات شدید آب و هوایی، به شدت در حال افزایش است، به طوری که Realtor.com اخیراً دریافته است که حق بیمه‌ها تا سال ۲۰۲۷ می‌تواند به طور متوسط ​​۱۶ درصد دیگر افزایش یابد.

این خبر را اینجا ببینید.