شناسهٔ خبر: 76064872 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

واژگونی مینی‌بوس کارگران معدن در بردسکن

واژگونی مینی‌بوس حامل کارگران معدن در جاده خاکی «دهان‌قلعه» بردسکن 11 مصدوم برجا گذاشت. این سانحه بر اثر شرایط نامناسب جاده و گردوخاک رخ داد و مصدومان به مراکز درمانی منتقل شدند.

صاحب‌خبر -
واژگونی مینی‌بوس کارگران معدن در بردسکن
کد خبر: 750021
|
۱۴۰۴/۰۹/۱۰ ۱۵:۰۸:۳۲

جانشین فرمانده پلیس راه شهرستان بردسکن از واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس حامل کارگران معدن در جاده خاکی «دهان‌قلعه» بخش انابد خبر داد. سرهنگ محمد مهدوی‌نژاد گفت که در نتیجه این حادثه ۱۱ نفر مصدوم و بلافاصله به مراکز درمانی منتقل شدند.

به گزارش نور نیوز؛ وی افزود: «سانحه رانندگی امروز ساعت ۷:۵۰ صبح رخ داد و علت آن عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه به دلیل شرایط نامناسب جاده و وجود گردوخاک در مسیر بوده است.»

مسیر خاکی دهان‌قلعه، ارتباط‌دهنده بیش از ۲۰ روستا و آبادی منطقه و بخشی از جاده قدیم ترشیز به سبزوار است که هنوز بهسازی و آسفالت نشده است. سرهنگ مهدوی‌نژاد به رانندگان توصیه کرد که در مسیرهای خاکی با رعایت سرعت مطمئن و توجه کامل حرکت کنند.

فرمانداری بردسکن اعلام کرده است که بیش از پنج هزار و ۵۰۰ نفر در ۴۹ معدن بخش انابد مشغول به کار هستند. شهرستان بردسکن با جمعیتی حدود ۸۵ هزار نفر شامل سه شهر «بردسکن، شهرآباد و انابد» و ۷۳ روستای کوچک، در فاصله ۲۸۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.

 

برچسب‌ها: