شناسهٔ خبر: 76061007 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

1630 سوادآموز در کرمان تحت پوشش نهضت سوادآموزی قرار گرفتند/ 320 نفر اتباع خارجی هستند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به پوشش 1630 سوادآموز در سال تحصیلی جاری در کرمان، گفت: از این تعداد 320 نفر اتباع خارجی هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدرضا فرحبخش، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، صبح امروز در گردهمایی مسئولان سوادآموزی شهرستان‌ها و مناطق استان کرمان با تأکید بر اثربخش بودن رویکرد مدرسه‌محوری در نهضت سوادآموزی اظهار داشت: این تغییر رویکرد توانسته است مدیران مدارس را نسبت به نقش خود در شناسایی بی‌سوادان، هدایت فرآیند آموزشی و پیشبرد برنامه‌های تربیتی فعال‌تر و توانمندتر کند.

فرحبخش با اشاره به اینکه در سال تحصیلی جاری یک هزار و 630 سوادآموز تحت پوشش برنامه‌های سوادآموزی در استان قرار گرفته‌اند، افزود: از این تعداد 320 نفر اتباع خارجی هستند که حضور آنان به دلیل ترکیب جمعیتی متنوع استان، سهم قابل توجهی در برنامه‌ریزی‌های آموزشی دارد.

وی با اشاره به پهناور بودن استان کرمان و اختصاص بیش از 11 درصد از مساحت کشور به این استان، بیان کرد: پراکندگی گسترده جمعیت به‌ویژه در مناطق روستایی، عشایری، سخت‌گذر و حاشیه‌نشین، اجرای برنامه‌های سوادآموزی را با چالش‌هایی همراه کرده است. وجود 650 هزار دانش‌آموز و تعدد مدارس در نواحی دورافتاده، ضرورت تقویت برنامه‌های آموزشی و نظارتی را دوچندان می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به حضور جمعیت قابل توجه اتباع در کرمان گفت: آمار رسمی و غیررسمی نشان می‌دهد این گروه سهم مهمی در دوره‌های مختلف آموزشی دارند و توجه به آموزش آنان به‌عنوان بخشی از جامعه هدف نهضت سوادآموزی اهمیت ویژه‌ای دارد.

فرحبخش با اشاره به سیاست‌های دولت در زمینه مدرسه‌محوری و توجه به محله‌محوری گفت: امسال 49 هزار و 630 نفر در قالب 84 پایگاه سوادآموزی تحت پوشش قرار گرفته‌اند که 320 نفر از آنان اتباع هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، افزود: رویکرد تازه وزارت آموزش و پرورش در حوزه سوادآموزی، زمینه مشارکت و انگیزه بیشتر مدارس و مدیران را فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه هدف اصلی استان، انسداد بی‌سوادی و کاهش نرخ بازماندگی از تحصیل است، ابراز امیدواری کرد با همراهی وزارتخانه و استمرار برنامه‌های مدرسه‌محور، بتوان در آینده نزدیک پایان بی‌سوادی را در بخش‌های قابل توجهی از استان و حتی کشور اعلام کرد.

انتهای پیام/511/