احسان عظیمیراد سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، از ارسال نامه به علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش مجلس درباره تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت آموزشو پرورش خبر داد.
وی با بیان اینکه بنده در این نامه رسماً خواستار به جریان افتادن طرح تحقیق و تفحص رسمی از عملکرد وزارتخانه در کمیسیون آموزش شدم، گفت: بنده خواستار این هستم که تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت آموزش و پرورش در بررسی اعتراضات آزمونهای استخدامی، به کمیسیون و سپس صحن علنی ارجاع شود.
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس ادامه داد: پس از پیگیریهای فراوان برای بررسی مجدد آزمونهای کیفیتبخشی، آموزگاری و دبیری سالهای 1401 تا 1403 بالاخره ارزیابی مجدد آنها در روز چهارشنبه 21 آبان 1404 به پایان رسید و مورد تأیید قرار گرفت.
عظیمیراد اضافه کرد: اما به دلیل تأخیر زیاد و نحوه مدیریت غیرشفاف وزارتخانه در اعلام اسامی داوطلبان قبول شده و بروز ابهاماتی در فرآیند ارزیابی اخیر، بنده به آقای منادی رئیس کمیسیون آموزش خواستار به جریان افتادن طرح تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت آموزش و پرورش در این خصوص در کمیسیون و سپس ارجاع به صحن علنی مجلس شدم.
نماینده مشهد در مجلس با بیان اینکه پس از بسته شدن پرونده اعتراضات آزمونها درخواست رسمی برای تحقیق و تفحص از وزارتخانه کلید خورده، گفت: با تصویب طرح تحقیق و تفحص در صحن علنی و اجرای این طرح، جزئیات مهم تضییع حق داوطلبین مشخص خواهد شد و با خاطیان در هر ردهای، برخورد قضائی صورت خواهد گرفت.
انتهایپیام/