شناسهٔ خبر: 76053641 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

گزارش|

سرخابی‌ها برای یکدیگر خط و نشان کشیدند/ دربی ۱۰۶ تحت‌الشعاع غیبت احتمالی چند ستاره

دربی ۱۰۶ در حالی روز جمعه برگزار خواهد شد که هر ۲ تیم در شرایط ایده‌آلی به سر می‌برند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

دربی ۱۰۶ در حالی روز جمعه برگزار خواهد شد که تیم فوتبال استقلال صدرنشین جدول و پرسپولیس نیز دوم است. هر ۲ تیم فصل را ناامیدکننده شروع کرده بودند، اما رفته رفته به روند ایده‌آل خود رسیدند و هم‌اکنون در فرم بسیار خوبی قرار دارند.

استقلال در ۹ بازی اخیر خود شکست‌ناپذیر بوده و ۶ پیروزی و ۳ مساوی به دست آورده و ساپینتو علاوه بر پیدا کردن ترکیب ایده‌آل، سبک بازی مناسب تیمش را پیدا کرده و در فاز هجومی عملکرد مناسبی نیز از خود نشان داده. پرسپولیس نیز با بازگشت اوسمار ویرا تبدیل به همان تیم مدعی و خطرناک سابق شده و در ۴ دیدار اخیر خود به ۳ پیروزی دست یافته تا به کورس صدرنشینی بازگردد.

هر ۲ تیم علی‌رغم داشتن مشکلات دفاعی در موقعیت‌سازی و ایجاد امید گل بسیار موفق عمل می‌کنند و با پیروزی‌هایشان در هفته یازدهم برای یکدیگر خط و نشان کشیدند.

پرسپولیس با اتکا به آمادگی فردی بازیکنانی نظیر اوستون اورونوف و به دست آوردن هماهنگی ستارگانش در حملات بسیار خطرناک است. استقلال هم با کار‌های ترکیبی و خلاقانه آسانی و کوشکی از کناره‌ها، به خوبی راه رسیدن به دروازه حریفان را پیدا می‌کند. با آمادگی خوب ۲ تیم، شاید دربی ۱۰۶ تبدیل به یکی از آن بازی‌های پرگل و به یادماندنی شود.

دربی تحت‌ااشعاع غیبت چند ستاره

مونیر الحدادی در بازی آسیایی استقلال دچار گرفتگی شد و احتمالاً ۲ هفته از میادین دور خواهد بود؛ اتفاقی که دست مربی پرتغالی که روی ستاره سابق بارسلونا حساب ویژه‌ای باز کرده بود را در پوست گردو گذاشت. همچنین مهران احمدی هم امروز مقابل فولاد از ناحیه زانو آسیب دید و نتوانست به بازی ادامه دهد. با این حساب آبی‌پوشان در آستانه حساس‌ترین بازی فصل خود ۲ غایب مهم خواهند داشت. ضمناً حبیب فرعباسی هم با اینکه در تمرینات حضور دارد، اما هنوز به میدان نرفته تا در خط دروازه هم یک ۲ راهی سخت پیش‌روی کادرفنی آبی‌پوشان باشد.

پرسپولیس هم چند علامت سوال در آستانه دربی خواهد داشت. سرژ اوریه در ۱۰ دقیقه پایانی بازی مقابل شمس آذر به میدان رفت، اما هنوز در رابطه با بازی کردن کامل او شک و تردید وجود دارد. مارکو باکیچ هم هنوز به طور کامل ریکاوری نکرده تا حضورش در دربی در هاله‌ای از ابهام قرار داشته باشد. علامت سوال دیگر نیز بار دیگر در بازی قبلی غایب بود تا اوسمار سه تصمیم سخت و لحظه آخری برای دربی پیش رو داشته باشد.

باید دید ۲ سرمربی چه تصمیمات و چه تدابیری برای این بازی بزرگ خواهند اندیشید. آیا ساپینتو می‌تواند طلسم طولانی نبردن استقلال در دربی را خاتمه دهد یا اوسمار قصد دارد تا با یک پیروزی شیرین رسماً نام سرخ‌پوشان را به عنوان مدعی جدی قهرمانی این فصل مطرح کند.

انتهای پیام/