شناسهٔ خبر: 76049528 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

اولین بازیکن استقلال برای بازی با پرسپولیس انتخاب شد

از همین حالا می‌توان گفت آنتونیو آدان دروازه‌بان ثابت استقلال برای دربی پایتخت خواهد بود.

صاحب‌خبر -

اگرچه آنتونیو آدان فصل‌ را در استقلال بسیار متزلزل شروع کرد و همین اتفاق موجب شد ریکاردو ساپینتو او را نیمکت نشین کند ولی حالا با قاطعیت می‌توان تاکید کرد او تکلیف خود را برای جدال با پرسپولیس روشن کرده است.

دروازه‌بان اروپایی استقلال در آخرین دقایق جدال مقابل فولاد یک پنالتی فوق العاده حساس را مهار کرد و دروازه خود را در جدال قبل از دربی بسته نگه داشت تا در این عرصه حجت بر ریکاردو ساپینتو تمام شود و حالا او قطعاً بدون هیچ دغدغه‌ای از وجود آدان که کاملاً مشخص است دروازه‌بان مورد علاقه‌اش محسوب می‌شود، در جدال روز جمعه مقابل پرسپولیس استفاده خواهد کرد.

در واقع باید گفت بسیار بعید به نظر می‌رسد با توجه به درخشش آدان و نیمکت نشینی حبیب فر عباسی در هفته‌های اخیر، سرمربی استقلال برای جدال با پرسپولیس گلر اصلی خود را عوض کند.

بیشتر بخوانید: جدیدترین تصویر از پرویز قلیچ خانی/ کاپیتان اسبق تیم ملی در فرانسه چه می‌کند؟