یک کشاورز با تجربه در زمینه کشت زعفران، روشی عملی و آسان برای تشخیص زعفران اصلی از نوع تقلبی معرفی کرده است. بر اساس این روش، زعفران اصل هنگام مالش بین انگشتان، چرب و نرم است و بوی شدید و مطبوعی دارد.
همچنین وقتی در آب گرم قرار میگیرد، پس از چند دقیقه رنگ خود را به آرامی آزاد میکند و آب به رنگ زرد طلایی درمیآید، در حالی که زعفران تقلبی سریع رنگ پس میدهد و رنگ آن قرمز به نظر میرسد.
از دیگر نشانههای زعفران مرغوب میتوان به شکل رشتهای بودن، قرمزی یکدست و نداشتن شکنندگی بیش از حد اشاره کرد. این روشها به مصرفکنندگان کمک میکند تا محصولی باکیفیت و اصل را تشخیص دهند.
ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران کانال 1 aparat.com/asriran کانال 2 youtube.com/@asriran_official/videos