شناسهٔ خبر: 76028882 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

نامه ۸۰ نماینده مجلس به سران قوا برای پیگیری پرونده سرقت داروهای شیمی درمانی بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز

رکنا: ۸۰ نماینده مجلس بعد از گذشت یک سال از مطرح شدن این موضوع، در نامه‌ای به سران قوا خواستار پیگیری پرونده سرقت داروهای شیمی‌درمانی از بیمارستان ولیعصر تبریز و تزریق آب مقطر به جای این داروها به بیماران مبتلا به سرطان شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا به نقل از ایسنا، در متن نامه حدود ۸۰ نماینده مجلس به روسای قوا خطاب به سران سه قوه آمده است:

«همان‌گونه که مستحضرید، از آبان‌ماه سال ۱۴۰۳ موضوع سرقت داروهای شیمی درمانی از بیمارستان ولیعصر تبریز و تزریق آب مقطر به جای این داروها به بیماران مبتلا به سرطان در مراجع انتظامی، قضایی و همچنین رسانه‌ها مطرح شده است؛ با این حال، با وجود گذشت بیش از یک سال از طرح این مسئله بسیار مهم و حساس، تاکنون هیچ‌گونه شفاف‌سازی رسمی و روشنی در این خصوص ارائه نشده است.»

در ادامه این نامه با نام بردن از معاون سابق پارلمانی رییس جمهور عنوان شده که «در دوره ریاست و سهامداری جناب آقای دبیری تلاش شده است که ابعاد این موضوع را صرفاً به «فروش داروهای شیمی‌درمانی» محدود و عدم دریافت این دارو بی تاثیر در طول عمر بیماران سرطانی مرتبط با موضوع و پیشرفت مراحل بیماری شان نشان داده شود.»

در بخش دیگری با انتقاد از عدم شفاف‌سازی درباره این پرونده آمده است: «این اقدام می‌تواند نگرانی از تأثیرگذاری بر روند رسیدگی و ایجاد تعارض منافع را تشدید نماید. ضمن آن که لازم است چنین مسئولیت خطیری در اختیار افرادی باشد هیچگونه شبهه ای در کارنامه حرفه ای و صنفی ایشان وجود نداشته باشد. لذا شایسته است روسای محترم قوای سه گانه با حساسیت و جدیت لازم نسبت به این موضوع ورود نموده و پیگیری‌های مقتضی را به‌عمل آورند تا از تضییع حقوق عامه مردم به ویژه بیماران آسیب‌دیده جلوگیری گردد.»

برچسب‌ها: