شناسهٔ خبر: 76019527 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

عناوین روزنامه‌های گلستان در 8 آذر/ترک فعل مدیران در حوزه آب+تصاویر

عناوین اصلی روزنامه‌های استان گلستان در هشتم آذرماه به موضوعات مختلفی از جمله آتش سوزی‌ جنگل‌های هیرکانی در استان و توسعه گرگان و دشت پرداخته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، عناوین اصلی روزنامه‌های استان گلستان در هشتم آذرماه به موضوعات مهمی در راستای توسعه استان و مسائل مهمی همچون آتش سوزی در عرصه‌های جنگلی هیرکانی اختصاص دارد.

روزنامه بازار کسب و کار پارس تیتر نخست خود را به آتش سوزی در عرصه‌های جنگلی استان اختصاص داده است. « معیشت مردم در گرو ترک وظیفه مدیران آب» عنوان دیگر این روزنامه است که به هشدار دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان به برخی از مدیران دستگاه‌های اجرایی اختصاص یافته است.

« گلستان، دروازه طلایی صادرات ایران به آسیای میانه» از دیگر عناوین اصلی این رسانه است، « وقتی مدیران کوتاهی می‌کنند و مقصر مردم‌اند» از دیگر موضوعاتی است که این روزنامه به آن پرداخته است.

روزنامه گلشن مهر نیز در تیتر نخست خود به موضوع « توسعه گرگان و دشت» پرداخته است و در ستون یادداشت اول با عنوان « بسیجی کیست» اختصاص دارد.

نقش ترکمن‌های ایران در مبارزه با استعمار و بحران مدیریت و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی از دیگر موضوعاتی است که این روزنامه در این شماره به آن پرداخته است.

اخبار استان گلستان , اخبار استان گلستان ,

انتهای پیام/