شناسهٔ خبر: 76011138 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

ارتش لبنان ادعای صهیونیست‌ها علیه حزب‌الله را رد کرد

یکی از فرماندهان ارتش لبنان در پاسخ به ادعاهای رژیم صهیونیستی علیه حزب‌الله تاکید کرد که تل‌آویو تاکنون نتوانسته مدرکی دال بر قاچاق سلاح توسط حزب‌الله ارائه کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، «نقولا تابت» فرمانده منطقه جنوب رودخانه لیطانی در ارتش لبنان امروز -جمعه- اظهار کرد: اسرائیل هیچ مدرکی دال بر قاچاق اسلحه توسط حزب‌الله ارائه نکرده و به «مکانیزم» (کمیته ناظر بر اجرای آتش‌بس) ثابت نکرده که حزب‌الله اسلحه قاچاق می‌کند.

فرمانده بخش جنوب لیطانی در ارتش لبنان اعلام کرد که ارتش در انجام عملیات خود در منطقه لیطانی جنوبی با هیچ طرف محلی هماهنگی نمی‌کند.

وی تاکید کرد که هماهنگی منحصراً با فرماندهی ارتش است و «هیچ اعتراضی» از سوی ساکنان به عملیات ارتش در این منطقه وجود نداشته است.

سرتیپ تابت خاطرنشان کرد که ارتش تا به امروز ۳۰۰۱۱ مأموریت در منطقه لیطانی جنوبی انجام داده و در حال حاضر در ۲۰۰ موقعیت در امتداد مرز مستقر است.

در جریان یک بازدید رسانه‌ای از لیطانی جنوبی، ارتش خلاصه‌ای از عملیات میدانی خود را ارائه داد و توضیح داد که از زمان اجرای طرح «سپر میهن» برای محدود کردن سلاح‌ها به دولت، ۱۷۷ تونل را مسدود کرده، ۱۱ گذرگاه روی رودخانه لیطانی را بسته و ۵۶۶ موشک‌انداز را توقیف کرده است.

ارتش همچنین در جریان این بازدید اعلام کرد که ارتش اسرائیل خط سبز (خط آتش‌بس) را در شهر رمیش، که مساحتی تقریباً ۲۰۰۰ متر مربع را پوشش می‌دهد، نقض کرده است.

به گزارش «النشره»، این فرمانده ارتش لبنان در ادامه نیز گفت: خانه‌هایی که اسرائیل در طول چند هفته گذشته هدف قرار داد، در تحقیقات ارتش و نیروهای یونیفل ثابت شد که خالی از سلاح بوده‌اند.

همچنین این فرمانده ارتش لبنان اعلام کرد که یونیفل تعدادی از تجهیزات و کشتی‌های نیروی دریایی خود را خارج کرد و تا این لحظه ۶۴۰ تن از نیروهای آن خاک لبنان را ترک کرده‌اند.

انتهای پیام