شناسهٔ خبر: 76009383 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

افزایش 9 برابری سهمیه عمره دانش آموزی خراسان جنوبی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از اعزام دانش آموزان 8 استان کشور به سرزمین وحی از فرودگاه بین المللی شهید کاوه بیرجند خبر داد و گفت: با توجه به موفقیت سال گذشته، سهمیه خراسان جنوبی امسال بیش از 9 برابر افزایش یافته است

صاحب‌خبر -

مهدی مرتضوی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در حاشیه اعزام کاروان عمره دانش‌آموزی از فرودگاه بیرجند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، اظهار کرد: خراسان جنوبی امروز به یکی از استان‌های پیشرو در عمره دانش‌آموزی تبدیل شده است.

وی گفت: پس از 10 سال توقف اعزام‌ها، پارسال سهمیه 11 نفری استان با استقبال خانواده‌ها و تلاش همکاران به 91 دانش‌آموز و 11 همکار فرهنگی و مربی افزایش یافت که بالاترین نسبت اعزام در کشور بود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، افزود: با توجه به موفقیت سال گذشته، سهمیه خراسان جنوبی امسال بیش از 9 برابر افزایش یافته است؛ در حالی که جمعیت عمره‌گزار کشور تنها دو برابر شده است.

مرتضوی با اشاره به ایجاد ایستگاه پروازی اختصاصی عمره دانش‌آموزی در بیرجند بیان کرد: این رویداد نشان‌دهنده ظرفیت بالای استان و توجه ملی به جایگاه خراسان جنوبی در تربیت نسل مؤمن و انقلابی است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: دانش‌آموزان استان‌های آذربایجان‌ شرقی، قم، گلستان، مازندران، تهران، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان نیز امسال همراه با دانش‌آموزان خراسان جنوبی از بیرجند عازم سرزمین وحی خواهند شد که این هم‌افزایی نماد وحدت ملی و همدلی فرهنگی است.

انتهای پیام/250/