شناسهٔ خبر: 76008198 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری اردبیل از توجیه بالایی برخوردار است/ حمایت از پروژه‌های گردشگری با همکاری همه دستگاه‌های زیربط انجام می‌شود

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: استان اردبیل به عنوان قطب گردشگری شناخته می‌شود و سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری این استان از توجیه بالایی برخوردار است.

صاحب‌خبر -

به گزارش میراث آریا، بهروز ندایی در همایش سرمایه‌گذاری استان اردبیل گفت: استان اردبیل به عنوان قطب گردشگری شناخته می‌شود و سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری این استان از توجیه بالایی برخوردار است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی افزود: سیاست‌های وزارت میراث‌فرهنگی در دولت جدید و اهمیتی که شخص رئیس جمهور و وزیر میراث‌فرهنگی به حوزه گردشگری قائل هستند موجب تسهیل شرایط و دریافت مشوق‌هایی برای این حوزه شده است.

او با اشاره به اقدامات جدیدی که در راستای توسعه صنعت گردشگری اتفاق افتاده است، تاکید کرد: تشکیل امور بین‌الملل و دیپلماسی وزارت میراث‌فرهنگی یکی از اقداماتی است که با هدف معرفی ایران به جهانیان اتفاق افتاد و هم‌اکنون شاهد نتایج آن در رایزنی‌ها و ارتباطات دو سویه توسط شخص وزیر میراث‌فرهنگی و معاونان هستیم.

بهروز ندایی ادامه داد: ایجاد مرکز سرمایه‌گذاری و امور اقتصادی یکی دیگر از اقداماتی بود که در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری و تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری در دولت جدید اتفاق افتاد و نتایج مطلوبی را به ویژه در جذب منابع برای پرداخت تسهیلات در پی داشته است.

معاون وزیر میراث‌فرهنگی تصریح کرد: اردبیل جایگاه خاصی در سطح ملی در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دارد و با این ظرفیت‌ها باید شاهد رونق هرچه بیشتر صنعت گردشگری در این استان باشیم که همایش سرمایه‌گذاری می‌تواند این اتفاق را تسهیل کند.

انتهای پیام/