شناسهٔ خبر: 75999718 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

عنایتی: آمریکا و رژیم اسرائیل باید در قبال جنایات خود پاسخگو باشند

سفیر ایران در عربستان سعودی در نشست کنفرانس عمومی سازمان توسعه صنعتی ملل متحد با اشاره به حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های صنعتی ایران تاکید کرد: متجاوزان باید در قبال جنایات خود پاسخگو باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، علیرضا عنایتی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان سعودی امروز 5 آذر طی اظهاراتی به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران، در بیست و یکمین نشست کنفرانس عمومی سازمان توسعه صنعتی ملل متحد(UNIDo)، حمایت کامل ایران را از بیانیه گروه 77 و چین و بیانیه گروه کشورهای همفکر در خصوص محکومیت اقدامات قهرآمیز یکجانبه بر کشورهای عضو یونیدو ابراز داشت. 

عنایتی تاکید کرد حمله رژیم صهیونیستی با همدستی آمریکا علیه مردم و زیرساخت‌های صنعتی ایران به عنوان یک اقدام تجاوزکارانه منجر به کشته و زخمی شدن هزاران انسان بی گناه از جمله زنان، کودکان، دانشمندان و کارکنان بخش صنعت ایران گردید و متجاوزان باید در قبال جنایات خود پاسخگو باشند.

نماینده ایران با اشاره به تحمیل اقدامات قهرآمیز یکجانبه بر بخش صنعتی ایران، تاکید کرد این اقدامات و آثار فرامرزی آن، همکاری‌های بین المللی و چندجانبه گرایی را مختل کرده و مغایر با منشور ملل متحد و ماموریت یونیدو است. 

سفیر ایران در پایان بر حمایت مستمر ایران از فعالیت‌های یونیدو در دستیابی به اهداف این سازمان در چارچوب توسعه صنعتی پایدار تأکید کرد.

انتهای پیام/