شناسهٔ خبر: 75999707 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تدوین برنامه هیئت‌های مذهبی برای اجرا طرح‌های نهضت فاطمی در بوشهر

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بوشهر از تدوین برنامه هیئت‌های مذهبی برای اجرا طرح‌های نهضت فاطمی در بوشهر خبر داد و گفت: آذر ماه، ظرفیت ارزشمندی برای تبیین مکتب فاطمی و ترویج فرهنگ تکریم بانوی مسلمان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حسین شیخی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بوشهر صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی شبکه هیئت با اشاره به ضرورت توجه ویژه به مناسبت‌های مهم آذرماه، تأکید کرد: بزرگداشت این ایام وظیفه فرهنگی و دینی هیئت‌های مذهبی است و باید با همراهی و همدلی همه فعالان مذهبی، برنامه‌ها در شأن این مناسبت‌ها اجرا شود.

وی روز وفات حضرت ام‌البنین (سلام‌الله‌علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا را از جمله رویدادهای مهم پیش‌رو خواند و افزود: این فرصت کم‌نظیر برای تبیین جایگاه والا مادران و همسران شهداست و هیئت‌ها باید با ایده‌پردازی‌های نوآورانه، مقام این عزیزان را جمعی و ملی پاس بدارند.

شیخی با اشاره به سالروز ولادت حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) و هم‌زمانی آن با روز زن و روز مادر، این ایام را زمینه‌ای ارزشمند برای ترویج فرهنگ فاطمی دانست و تصریح کرد: لازم است مراسم با مشارکت گسترده مردمی و بهره‌گیری از محتوای معرفتی و هنری فاخر، جایگاه بانوی مسلمان را به نسل جدید نشان دهد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی همچنین بر توجه به وفات حضرت ام‌کلثوم (سلام‌الله‌علیها) و معرفی ابعاد شخصیتی آن بانوی والا تأکید و خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از سیره و آموزه‌های بزرگان دین باید جزو محورهای اصلی فعالیت هیئت‌ها در مناسبت‌های پیش‌رو باشد.

در این نشست شرکت‌کنندگان بر ضرورت تقویت هماهنگی، تولید محتوای متناسب و توجه ویژه به نیازهای فرهنگی اقشار مختلف جامعه برای اجرای موفق مناسبت‌ها، تأکید کردند و رویکرد نقش‌آفرینی فعال شبکه هیئت‌ها در تعالی فضای دینی و فرهنگی بوشهر مورد اجماع قرار گرفت.

انتهای پیام/